ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΘΥΡΑ 9:"Θα μιλήσουμε για όλα"

ΘΥΡΑ 9:”Θα μιλήσουμε για όλα”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9 με την οποία σχολιάζει αυτούς που προσπαθούν ακόμη και στα χάλια μας να μας αδικήσουν αλλά και για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Σωματείο μας.

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

“Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα. Μπορεί να μην το αποδεικνύουμε σήμερα μέσα στο γήπεδο όμως ο φόβος που κυριεύει τους εχθρούς μας είναι απόδειξη ότι δεν πεθαίνουμε. Ακόμη και τώρα που μας έχουν ρίξει στο πάτο τα διοικητικά, τα οικονομικά και τα αγωνιστικά μας προβλήματα, ακόμη και τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις εχθρικές διαιτησίες.

Γουστάρουμε όμως και όταν λύσουμε τα δικά μας όλοι θα πάρουν σειρά. Μέχρι τότε μπορούν να γελούν με τα κατορθώματα τους, όμως όταν βρούμε τις λύσεις να γιγαντώσουμε ξανά την ομάδα μας ο χειρότερος τους εφιάλτης θα επιστρέψει.

Όσον αφορά όλα όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο τις τελευταίες μέρες είναι αδύνατο να τα χωρέσουμε σε μια ανακοίνωση, για αυτό και θα επικοινωνήσουμε με τον Πράσινο Λαό με διαφορετικό τρόπο. Εκεί θα μιλήσουμε για όλα, για την εταιρεία, για το Πούλλος, για τον προπονητή, για τους παίκτες, για όλους όσους ενδιαφέρθηκαν, για την διοίκηση, για τις συναντήσεις που πραγματοποιούνται, για το Κόμμα και για όσα άλλα ζητήσει να μάθει την άποψη μας ο κόσμος.

Λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

Υ.Γ – Κάποιοι συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους για αυτό και είναι καθήκον και του τελευταίου ΟΜΟΝΟΙΑτη να στηρίξει την φουτσαλική μας ομάδα. Πέμπτη ΟΛΟΙ στο Ελευθέρια να πάρουμε την πρόκριση πάνω στους χαφιέδες.”

Autoremarketing

Bet on Alfa