ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΘΥΡΑ 9:"Μπράβο στους λεβέντες της μπασκετικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ που στάθηκαν όρθιοι...

ΘΥΡΑ 9:”Μπράβο στους λεβέντες της μπασκετικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ που στάθηκαν όρθιοι παρόλες τις αντίξοες συνθήκες”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9 και αναφέρεται στα τμήματα μπάσκετ και φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Bet on Alfa

“Όλα για το παιχνίδι με τους χαφιέδες της πόλης μας σε αυριανή μας ανακοίνωση. Σήμερα επικοινωνούμε μαζί σας για 3 θέματα.

1. Οι κομπλεξικοί της Λεμεσού να ξέρουν ότι θα έχουν μια όμορφη φιλοξενία όταν κοπιάσουν στο Ελευθέρια. Μπράβο στους λεβέντες της μπασκετικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ που στάθηκαν όρθιοι παρόλες τις αντίξοες συνθήκες. Να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι σε αγώνα μπάσκετ στην Πάφο ο αγώνας διακόπηκε για μόνο ένα καφέ με ένα από τους διαιτητές να είναι ο ίδιος με τον αγώνα στην Λεμεσό. Κυριακή 19/10 η ώρα 16.00 όλοι στο Ελευθέρια να στηρίξουμε την μπασκετική ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγώνα με τον Αχιλλέα.

2. Οι φουτσαλιστές αφού γονάτισαν τους ρουφιάνους συνέχισαν χτες το βράδυ με νίκη επί της αεκ και σκαρφάλωσαν στην κορυφή. Με την ίδια μαγκιά να συνεχίσουν μέχρι το τέλος και ο Λαός θα είναι στο πλάι τους.

3. Εδώ και πολλές μέρες δεν ασχολούμαστε με τον Πογιατζή επειδή απλά τον θεωρούσαμε ηλίθιο. Πλέον όμως είμαστε σίγουροι για την σκοπιμότητα όσων κάνει. Σκεφτόμαστε σοβαρά το νέο μας στέκι για καφεδάκι να γίνει ένα καφέ στην περιοχή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

ΙΣΟΒΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ”

Autoremarketing

Bet on Alfa