ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΙστορική νίκη και... κάζο! (vid)

Ιστορική νίκη και… κάζο! (vid)

H Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πέτυχε ιστορική νίκη 1-0 κόντρα στην Άρσεναλ πήρε βαθιά ανάσα, ενώ βύθισε τους Λονδρέζους στον προβληματισμό…

Bet on Alfa

Πάθος, ενθουσιασμός, ουσία και… νίκη! Η Σέφιλντ έκανε τα πάντα σωστά, εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πως η Αρσεναλ ήταν υποτονική, χωρίς πλάνο και εμπνεύσεις, επικράτησε 1-0 και βρέθηκε στη 12η θέση. Εχασαν την ευκαιρία οι Λονδρέζοι να μπουν τετράδα.

 Η Αρσεναλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και ζήτησε πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου πέναλτι σε κράτημα του Σωκράτη από τον Έγκαν. Οι Λονδρέζοι είχαν την κατοχή, αλλά όχι και τον τρόπο να φανούν απειλητικοί. Η Σέφιλντ πήρε θάρρος, ανέβασε ρυθμό και προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω. Οι φιλοξενούμενοι πάντως στο 21ο λεπτό έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν, όμως από τη σέντρα του Κολάσινατς, ο Πεπέ… κατάφερε να αστοχήσει. Η γηπεδούχος όταν έβρισκε ευκαιρία έκανε την εμφάνισή της στην εστία του Λένο και στο 30ο λεπτό πάγωσε την Άρσεναλ.

Επειτα από κόρνερ και λάθος της άμυνας, ο Μουσέ αμαρκάριστος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Hταν το 22ο γκολ από στατική φάση που δέχθηκαν οι «Κανονιέρηδες» από την αρχή της προηγούμενης σεζόν. Οι Λονδρέζοι τα έχασαν εντελώς μετά το γκολ και δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις. Αλλωστε, τη σουτάρα του Τσάκα στο 45′ έβγαλε εντυπωσιακά ο Χέντερσον.

Ο Θεμπάγιος πήρε τη θέση του Γουίλοκ, οι Λονδρέζοι έδειξαν διάθεση να τρέξουν και να απειλήσουν, αλλά η Σέφιλντ ήταν εξαιρετικά στημένη. Φρόντισε να πιέζει ψηλά, ενώ δυο σουτ του Φλεκ έφεραν τον Λένο σε δύσκολη θέση. Ο Πέπε είχε μια καλή προσπάθεια στο 74′, όχι όμως κάτι που θα ανησυχούσε τον εξαιρετικό Χέντερσον. Ο Μαρτινέλι αντικατέστησε τον Ιβοριανό, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι δε βρήκαν ιδέες για να την ισοφάριση. Η Σέφιλντ κράτησε εύκολα μέχρι τέλος και πήρε μια ιστορική νίκη.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Μπάσαμ, Έγκαν, Ο’Κόνελ, Μπάλντοκ, Λούντστραμ, Νόργουντ (85′ ΜακΜπέρνι), Φλεκ, Στίβενς, ΜακΓκόλντρικ (78′ Φρίμαν), Μουσέ (56′ Σαρπ)

Άρσεναλ: Λένο, Τσέιμπερς, Παπασταθόπουλος, Νταβίντ Λουίζ, Κολάσινατς, Γκεντουζί, Τσάκα (69′ Λακαζέτ), Πεπέ (78′ Μαρτινέλι), Γουίλοκ (46′ Θεμπάγιος), Σακά, Ομπαμεγιάνγκ

Πηγή:Gazzetta.gr

 

Autoremarketing

Bet on Alfa