ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΚάσινος:"Δείξαμε αφοσίωση στις προπονήσεις γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε"

Κάσινος:”Δείξαμε αφοσίωση στις προπονήσεις γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε”

Σε απολογισμό για τη σεζόν που έχει ολοκληρωθεί προχώρησε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο αρχηγός της καλαθοσφαιρικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ιάκωβος Κάσινος. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής αναφέρθηκε στη βελτίωση που παρατηρήθηκε, στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι καλαθοσφαιριστές μας, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, αλλά και για την επόμενη μέρα.
 «Είμαστε ευχαριστημένοι με τη φετινή μας παρουσία. Λόγω του ότι το ρόστερ μας αποτελείτο από νεαρούς καλαθοσφαιριστές, αρκετοί δεν ανέμεναν την πορεία που κάναμε. Με τη βοήθεια του προπονητή μας και με το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα, καταφέραμε να κάνουμε καλή χρονιά. Είμαι σίγουρος πως αν συνεχίσουμε έτσι, θα μπορούμε, σε βάθος χρόνου, να ανταποκριθούμε και σε ψηλότερο επίπεδο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ιάκωβου Κάσινου.

Στη συνέχεια ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας αναφέρθηκε σε κάποιες δυσκολίες που υπήρξαν: «Ήταν αρκετά δύσκολο για εμάς να αφιερώνουμε αρκετό χρόνο στην ομάδα, λόγω των υποχρεώσεων που είχαμε. Υπάρχουν στο ρόστερ μας φοιτητές, στρατιώτες, ακόμα και μαθητές, έτσι χρειάστηκε να κάνουμε αρκετές θυσίες. Παρόλα αυτά, δείξαμε αφοσίωση στις προπονήσεις γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε».

Bet on Alfa

Για τις εντυπώσεις του από τη χρονιά: «Το κυριότερο είναι ότι βελτιωθήκαμε σαν παίκτες και ως σύνολο. Επίσης, είναι πολύ θετικό μια ομάδα να λειτουργεί σαν μια οικογένεια, κάτι που εμείς είχαμε. Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα, διότι δεν το είχα νιώσει πουθενά αλλού. Επίσης η παρουσία του κόσμου ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμάς, καθώς δεν έχουμε ξαναπαίξει μπροστά σε τόσους φιλάθλους. Τώρα, στα αρνητικά από την στιγμή που φτάσαμε στην τελική φάση, ήταν η απώλεια του τίτλου».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας, ο Ιάκωβος Κάσινος πρόσθεσε: «Πιστεύω πως αν παραμείνουμε στην Β’ κατηγορία, θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με φέτος. Αν η ομάδα παίζει στην Α’ κατηγορία, σίγουρα θα χρειαστούμε και κάποιους πιο έμπειρους παίκτες να μας βοηθήσουν. Πιστεύω πως χρειάζεται να ωριμάσουμε ακόμα περισσότερο ως ομάδα και να αποκτήσουμε κάποιες επιπλέον εμπειρίες, για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε περαιτέρω το επίπεδό μας».

Autoremarketing

Bet on Alfa