ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚάτι καλό στήνεται μεσοαμυντικά

Κάτι καλό στήνεται μεσοαμυντικά

Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να υπόπεσε σε τρείς παραβάσεις πέναλτι στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ, όμως η αίσθηση που είχαμε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης στην Αρένα ήταν ότι η γηπεδούχος ομάδα, παρά την κατοχή της μπάλας που είχε, δεν μπορούσε να μπει με αξιώσεις στην περιοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και όσες λιγοστές φορές το έπραξε βρήκε απέναντι της τον Ουζόχο πανέτοιμο.

Bet on Alfa

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι κάτι καλό στήνεται μεσοαμυντικά στην φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ αφού δέχτηκε μόλις δύο τέρματα σε τρείς αγώνες, και μάλιστα και τα δύο από την εσχάτη των πεινών.

Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να βελτιωθούν στα αβίαστα λάθη και να καθαρίσουν το μυαλό τους. Πίσω στον “άσσο” έχουν έναν τερματοφύλακα που αποτελεί  εγγύηση  και δεν πρέπει να πανικοβάλλονται δίνοντας εύκολα γκολ, όπως έγινε προχθές. Γιατί όταν στήνεις τον αντίπαλο τρείς φορές στην άσπρη βούλα τότε μιλάμε για εύκολα γκολ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βαδίζει σε καλό δρόμο και στο χέρι της είναι παιχνίδια δικά της όπως αυτό της περασμένης Κυριακής να βρίσκει τρόπο να τα κλειδώνει, όσα εμπόδια εξωαγωνιστικά κι αν βρίσκει στο δρόμο της.

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa