ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαιρός να πάρει ξανά μπρος

Καιρός να πάρει ξανά μπρος

Μετά από δυο ατυχή αποτελέσματα, στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα, είναι καιρός η Ομόνοια να πάρει ξανά μπρος, να επανέλθει στις επιτυχίες. Η προσεχής αντίπαλός της, δεν είναι του επιπέδου των πιο πάνω ομάδων αλλά ούτε αυτών που κέρδισε η Ομόνοια, Αλκή και Παραλίμνι. Είναι μια καλή ομάδα, με αρκετές αρετές που κέρδισε τις εντυπώσεις, όμως έχει και τις αδυναμίες της, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το «τριφύλλι».
Δεν σηκώνει την Ομόνοια νέα απώλεια βαθμών, σε τρίτο συνεχόμενο ματς. Είναι καιρός, ο Ολίβα και οι παίκτες, να πεισμώσουν περισσότερο, να βγάλουν καλύτερο πρόσωπο και τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις αλλά και όσα δηλώνουν, να βγουν στην πράξη την ώρα του αγώνα.

Bet on Alfa

Στην ομάδα υπάρχει και ποιότητα και εμπειρία. Είναι ποδοσφαιριστές που καλούνται να πάρουν την ομάδα στους ώμους τους και να την οδηγήσουν σε επιτυχίες. Ο κόσμος πιστώνει, κάνει υπομονή και περιμένει. Ας μην χάσει η ομάδα την εμπιστοσύνη του κόσμου της.

Το νέο ξεκίνημα ας γίνει τώρα, από το προσεχές παιχνίδι στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας. Ο κόσμος θα είναι εκεί να στηρίξει τη νέα προσπάθεια, ας τον δικαιώσουν οι ποδοσφαιριστές. Η μπάλα είναι στα πόδια τους…

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa