ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαι η αντίδραση...μήνυμα ελπίδας!

Και η αντίδραση…μήνυμα ελπίδας!

Τεράστιας σημασίας ήταν η χθεσινή νίκη της Ομόνοιας. Όσοι δεν το αντιλαμβάνονται, σίγουρα δεν έχουν αίσθηση της κατάστασης που επικρατεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Bet on Alfa

Μόνο με νίκη μπορούσε η Ομόνοια να ελπίζει σε διεκδίκηση του στόχου της, όσο κι αν πάλι φαντάζει δύσκολο. Όμως, σε αντίθετη περίπτωση θα έχανε κάθε επαφή με τις ομάδες που προπορεύονται και για άλλη μια σεζόν θα έμενε εκτός στόχου. Τουλάχιστον τώρα, είναι εκεί και έδωσε ενδιαφέρον για την ίδια και τον κόσμο της.

Την ίδια ώρα, η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του Πέτεφ, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2 με δυο γκολ σ’ ένα πεντάλεπτο (οι αμυντικές αδυναμίες δεν λένε να την αφήσουν), είναι ένα μήνυμα ελπίδας για τη συνέχεια. Είχε το σθένος και έδειξε τον χαρακτήρα. Έδειξε πως ήθελε τη νίκη και την πήρε. Είναι πολύ σημαντικό και για τον τομέα της ψυχολογίας. Με την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών που είναι ή ήταν εκτός ομάδας αλλά και τη θετική εικόνα που μπορεί να βγάλουν οι νεοφερμένοι, τότε η Ομόνοια μπορεί να ελπίζει. Μόνο νίκες, είναι το σύνθημα και όπου μας βγάλει. Σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια.

Autoremarketing

Bet on Alfa