ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαι πάλι με σημαντικές απουσίες

Και πάλι με σημαντικές απουσίες

Δουλειά και πάλι δουλειά, είναι το σύνθημα του Γιάννη Αναστασίου, που αναμένει από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάζουν συνεχή βελτίωση στις προπονήσεις και κυρίως στα παιχνίδια.

Bet on Alfa

Επόμενη αντίπαλος της Ομόνοιας είναι η Δόξα. Η προετοιμασία άρχισε και ο Ελλαδίτης τεχνικός καλείται και πάλι να δουλέψει χωρίς την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών. Ο Χριστοφή, που σήμερα θα γίνει γνωστό πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του στον προσαγωγό, δύσκολα θα προλάβει το ματς της Κυριακής.

Παράλληλα, δεν θα υπολογίζονται και πάλι οι Ζίβετς, Εντρένα, Γκαφούρ και Γκρίνιτζ. Επίσης, ο Ντάρμπισαϊρ αναμένεται να είναι στην αποστολή, όμως οι πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα είναι περιορισμένες. Θα επανέλθει ο Λόπεθ, που απουσίασε προχθές λόγω καρτών.

Γίνεται αντιληπτό πως, οι απουσίες και πάλι είναι μαζεμένες και σημαντικές. Ωστόσο, ο Αναστασίου είναι υποχρεωμένος να επικεντρωθεί στους ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι, να τους προετοιμάσει κατάλληλα, προσδοκώντας σε ακόμη καλύτερη παρουσία και κυρίως στην επιτυχία.

Είναι πολύ σημαντικό για την Ομόνοια να πάει στη διακοπή προερχόμενοι από δυο σερί επιτυχίες, αφήνοντας πίσω της το σερί των πέντε ηττών. Αυτό θα βοηθήσει στη ψυχολογία της ομάδας αλλά και το έργο του προπονητή, για να περάσει για τα καλά τη δική του φιλοσοφία και να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa