ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαλείται να βγάλει μαγκιά!

Καλείται να βγάλει μαγκιά!

Μαγκιά στο ποδόσφαιρο, είναι να ξέρει τον τρόπο να πάρεις το ζητούμενο και στην προκειμένη περίπτωση για την Ομόνοια είναι το τρίποντο μέσα στο άντρο της ΑΕΚ. Μέσα σε μια «Αρένα» επιβιώνουν αυτοί που βγάζουν θέληση και πάθος, σε συνδυασμό με το τέλειο παιχνίδι.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια εκστρατεύει στη Λάρνακα έχοντας ένα αδιαπραγμάτευτο στόχο, να φύγει νικήτρια και να δώσει συνέχεια στο απόλυτο. Θα είναι η καλύτερη δυνατή εξέλιξη και σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον. Το αποτέλεσμα του ντέρμπι δεν θα κρίνει τίποτα, όμως θα είναι σημαντικό για τη ψυχολογία, τη δυναμική και την αυτοπεποίθηση.

Παράλληλα για την Ομόνοια θα αποτελέσει «όπλο» μια καλή παρουσία, που θα στείλει το μήνυμα πως, έχει τη βάση και τα στοιχεία να κάνει μια καλή πορεία, όπως την οραματίζονται όλοι στον Σύλλογο.

Είναι ο πιο απαιτητικός αγώνας που έδωσε έως σήμερα η Ομόνοια και καλείται να δείξει χαρακτήρα. Μέσα από τέτοια παιχνίδια, το κέρδος είναι πολύ περισσότερο από τους τρεις βαθμούς. Το «τριφύλλι» έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα αλλά και εμπειρία από σημαντικά παιχνίδια. Αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει θετικά, για να ανταποκριθεί το σύνολο στις απαιτήσεις του ντέρμπι.

Συγκέντρωση και καθαρό μυαλό στην άμυνα και γενικότερα στην αμυντική συμπεριφορά, υπομονή και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, θα συμβάλουν για θετικό αποτέλεσμα. Η Ομόνοια θα πρέπει να περιορίσει το παιχνίδι της ΑΕΚ, που το πιο αξιοπρόσεκτο στοιχείο του είναι η κατοχή της μπάλας. Αυτό μπορεί να γίνει με πίεση από ψηλά. Και εφόσον καταφέρει να επιβάλει αυτή ρυθμό, τότε ναι, έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε νικηφόρο αποτέλεσμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa