ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ“Καλούμε όλους κοντά μας εκεί στη Βόρεια»

“Καλούμε όλους κοντά μας εκεί στη Βόρεια»

Σημαντική ανακοίνωση  από την πρωτοβουλία για δημιουργία οργανωμένης κερκίδας:

Bet on Alfa

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ

Φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,

Με την ανακοίνωση μας αυτή θέλουμε να χαιρετήσουμε και να εκφράσουμε για ακόμη μια φορά τον μεγάλο μας θαυμασμό στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ.

Η ομάδα μας με τα φιλικά του Αυγούστου ολοκληρώνει την προετοιμασία της και στο τέλος του μήνα ξεκινά τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Θεωρούμε ότι όλοι μας, χωρίς μεγάλα λόγια και διακηρύξεις κατανοούμε την ανάγκη για στήριξη της ομάδας μας με όλους τους τρόπους και σίγουρα με την δυναμική μας παρουσία στις κερκίδες.

Με τη φωνή και το τραγούδι μας θα μεταφέρουμε στους παίκτες μας τα μηνύματα που πρέπει για να δώσουν στο γήπεδο όλες τους τις δυνάμεις για το μεγαλείο του Τριφυλλιού.
Καλούμε όλους όσους θέλουν να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ μια μεγάλη και δυναμική κερκίδα να έρθουν κοντά μας εκεί στην Βόρεια του ΓΣΠ αλλά και στα εκτός παιγνίδια για να κάνουμε αυτό ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Στα φιλικά του Αυγούστου θα είμαστε εκεί για να οργανωθούμε καλύτερα ενημερώνοντας όλους για τις ενέργειες και δράση μας. Συνεχίζουμε απ’ εκεί που μείναμε πέρσι τόσο στα γήπεδα του ποδοσφαίρου όσο και τα κλειστά που στηρίξαμε με πάθος και τα άλλα τμήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.

Οργανωμένη Κερκίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Autoremarketing

Bet on Alfa