ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαμιά βελτίωση, πάλι καλά που κέρδισε

Καμιά βελτίωση, πάλι καλά που κέρδισε

Δεν λέει να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της Ομόνοιας, που στο «Αμμόχωστος» κατέγραψε άλλη μια κακή εμφάνιση. Πάλι καλά που κέρδισε. Ας είναι καλά τα δοκάρια της εστίας του Παναγή, που στάθηκαν σύμμαχος και η καλή παρουσία του διεθνούς τερματοφύλακα, που δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε.

Bet on Alfa

Πολλά τα λάθη στις μεταβιβάσεις, αργή ανάπτυξη, χωρίς τρεξίματα και φαντασία στο παιχνίδι της. Στοιχεία που χαρακτήρισαν και πάλι το παιχνίδι της Ομόνοιας. Ο Αναστασίου αλλάζει πρόσωπα, όμως και πάλι η ίδια εικόνα. Δείγμα ότι, στην ομάδα δεν υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Και θα διαφωνήσουμε με την τοποθέτηση του Ελλαδίτη προπονητή περί βάθους.

Η Ομόνοια πέρασε από το «Αμμόχωστος» μέσω… στατικών φάσεων, ενός φάουλ και ενός πέναλτι. Δεν ήταν και πάλι δημιουργική και αποτελεσματική. Επίσης, στην άμυνα υπήρξαν κενά, λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας.

Έπαιζε απέναντι στην τελευταία ομάδα της βαθμολογίας και απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ δεν μπόρεσε να τις βάλει δύσκολα. Επίσης, όταν είχε την ευκαιρία σε 1-2 περιπτώσεις να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Πλέον, στην ομάδα σκέφτονται το ντέρμπι με τον Αποέλ την επόμενη Κυριακή. Με τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο δεν μπορεί να ελπίζει, αντιθέτως κινδυνεύει με άλλον ένα διασυρμό από τον «αιώνιο» αντίπαλο. Επιτέλους, ας δείξουν οι παίκτες λίγο εγωισμό, να προσπαθήσουν περισσότερο, να υπερβάλουν εαυτόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa