ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαρέλης, το νέο όνομα για την Ομόνοια!

Καρέλης, το νέο όνομα για την Ομόνοια!

Το τελευταίο διάστημα, συχνά – πυκνά βλέπουν το φως της δημοσιότητα ονόματα ποδοσφαιριστών που φέρονται ως υποψήφιοι στόχοι της Ομόνοιας. Σίγουρα κάποια από αυτά ισχύουν και άλλα όχι. Ποδοσφαιριστές προτείνονται συνεχώς, από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως άρχισε ο προγραμματισμός της νέας περιόδου.

Bet on Alfa

Το νέο όνομα που γράφτηκε για την Ομόνοια είναι αυτό του Νίκου Καρέλη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportime» στην Ελλάδα, ο 27χρονος επιθετικός απασχολεί τους ανθρώπους της Ομόνοιας και δη τον Αναστασίου. Ο Καρέλης απασχόλησε τον Ιανουάριο αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε λόγω ψηλού κασέ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Νίκος Καρέλης ήρθε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να κάνει ένα restart και επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μετά από τον τραυματισμό που είχε.

Ο Έλληνας επιθετικός ωστόσο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και να πάρει χρόνο συμμετοχής, αν και η ομάδα της Θεσσαλονίκης, βαδίζει προς την κορυφή της Super League.

Ωστόσο όπως αναφέρει το Sportime και η στήλη «Παρασκήνια», υπάρχει κάποιος που τον θέλει, προκειμένου να του «αναστήσει» την καριέρα.

Αυτός είναι ο Γιάννης Αναστασίου, που τον έχει στην άκρη του μυαλού του για το καλοκαίρι και σίγουρα μπορεί να τον βοηθήσει, αφού τον έφτασε σε εξαιρετικό επίπεδο, όταν συνεργάστηκαν στο Παναθηναϊκό.

Πάντως ο Έλληνας τεχνικός έχει καταφέρει να φέρει ξανά στο προσκήνιο, τον Κολοβό και τον Μαυρία.

Μένει να δούμε αν ο Καρέλης θα πάει προς την Κύπρο, προκειμένου να βρει τον χαμένο του εαυτό».

Autoremarketing

Bet on Alfa