ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαρέ απουσιών και τριάδα επανόδου

Καρέ απουσιών και τριάδα επανόδου

Συνέχεια στην προετοιμασία της δίνει σήμερα η Ομόνοια, που αγωνίζεται τη Δευτέρα με τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος». Οι πράσινοι, που έχουν ως στόχο την επάνοδο στις νίκες, μετρούν και πάλι απουσίες. Αυτή τη φορά, όμως, υπάρχουν και επιστροφές. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν και πάλι οι Χριστοφή, Τζιωνής, Πρτσε αλλά και ο Σοάρες που αποβλήθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα. Διαθέσιμοι είναι, πλέον, οι Κατελάρης, Ζίβετς και Λόρα. Μάλιστα, οι δυο πρώτοι διεκδικούν και θέση στο αρχικό σχήμα.

Bet on Alfa

Ο Αναστασίου είπε μια σωστή κουβέντα, το αυτονόητο, «από τη στιγμή που αγωνίζεται στην Ομόνοια, κίνητρο είναι η νίκη». Αυτό θα πρέπει να το κάνει πράξη ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του. Να το «φωνάζουν» με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο και όχι να «ψάχνονται» όπως έγινε στο πρώτο ημίχρονο με τον Απόλλωνα.

Η προετοιμασία της Ομόνοια θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα. Η επάνοδος κάποιων παικτών αλλά και η πρόθεση για ευκαιρία και σε άλλους ποδοσφαιριστές, θα επιφέρει αλλαγές στο πλάνο του προπονητή. Γι’ αυτό και είναι ρίσκο η όποια πρόβλεψη της ενδεκάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa