ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαρέ προπονήσεων και… πρώτη σέντρα

Καρέ προπονήσεων και… πρώτη σέντρα

Ρεπό είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας και από σήμερα επιστρέφουν στο «Ηλίας Πούλλος», για να εισέλθουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας, με αντίπαλο την Αλκή, το Σάββατο στις 20:00.

Bet on Alfa

Οι πράσινοι είναι τέσσερις προπονήσεις μακριά από την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος. Σήμερα, αύριο και μεθαύριο οι προπονήσεις θα είναι πρωινές και την Παρασκευή απόγευμα.

Βάσεις των ενδείξεων, οι ποδοσφαιριστές που δεν θα υπολογίζονται για την πρεμιέρα είναι οι, Μότα και Κατελάρης. Ο Αλμπίν λογικά θα είναι στην αποστολή.

Πλέον, μετά το τελευταίο φιλικό, δημιουργούνται κάποια ερωτηματικά για θέσεις στο αρχικό σχήμα. Αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με την άμυνα, αφού είναι έτοιμος και ο Γκαφούρ, ενώ ο Πρτσε άφησε θετικές εντυπώσεις, ενώ για το δεξί άκρο της άμυνας ο Κούσουλος παρόλο που δεν είναι η θέση του άφησε άριστες εντυπώσεις όμως στο τελευταίο ματς προτιμήθηκε ο Τζαϊλσον. Ο Βραζιλιάνος έχει το πρώτο λόγο, ενώ οι δυο θέσεις για το κέντρο της άμυνας θα κριθούν περισσότερο ανάμεσα στους Βυντρα, Γκαφούρ και Πρτσε. Στο αριστερό άκρο δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Λόπεθ.

Στην μεσαία γραμμή, οι Ενρίκες, Σοάρες και Μόντες πρέπει να είναι σίγουροι, παρόλο που ο Γκόμεθ έδειξε απόλυτη ετοιμότητα και διαθέτει ποιότητα. Οι τρεις πρώτοι όμως έπαιξαν αρκετά φιλικά παιχνίδια μαζί και αναμένεται να προτιμηθούν.

Το ίδιο ισχύει και για τους Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ στην επίθεση. Μια θέση θα κριθεί ανάμεσα σε Ραμίρες και Ζίβετς, αναλόγως του σχηματισμού. Εάν προτιμηθεί το 4-4-2 θα παίξει ο πρώτος και σε περίπτωση που ο Ολίβα παρουσιάσει την ομάδα του σε σχήμα 4-2-3-1 τότε ο δεύτερος θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Autoremarketing

Bet on Alfa