ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαρφώνονται στην Ανόρθωση

Καρφώνονται στην Ανόρθωση

Μετά το διήμερο ρεπό, για το Σαββατοκύριακο, που παραχώρησε ο νέος τεχνικός Γέσπερ Φρέντμπεργκ, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας επιστρέφουν στις προπονήσεις. Από σήμερα, λοιπόν, θα επικεντρωθούν μια και καλή στο ματς που ακολουθεί με την Ανόρθωση, την Κυριακή 1η Απριλίου στο ΓΣΠ (16:00).

Bet on Alfa

Ο Δανός τεχνικός θα μετρήσει τα κουκιά του και θα καταλήξει σταδιακά, περί τα τέλη της εβδομάδας στους ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Μαδούρο, σύμφωνα με τις ενδείξεις, δεν προλαβαίνει. Απομένει να ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Αντόνια, που το Σάββατο αποκόμισε τραυματισμό σε αγώνα της εθνικής του ομάδας.

Οι υπόλοιποι κρίνονται έτοιμοι και θα διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Φρέντμπεργκ, γνωρίζοντας πολύ καλά το έμψυχο δυναμικό και την εικόνα που παρουσίασε προηγουμένως η ομάδα, θα επιδιώξει να βελτιώσει τις αδυναμίες, να τονώσει το ηθικό και θα αναμένει ότι με τη στήριξη των ποδοσφαιριστών, η Ομόνοια θα παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στη συνέχεια.

Σαφώς και δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα από τη μια στιγμή στην άλλη, ωστόσο η παρουσία ενός νέου προπονητή συνήθως λειτουργεί θετικά. Υπήρξε και η διακοπή του πρωταθλήματος, που έδωσε περισσότερο χρόνο για να διαφοροποιηθεί όσο γίνεται η κατάσταση. Ας ελπίσουμε πως θα αλλάξει η εικόνα προς το καλύτερο και η ομάδα θα βρεθεί στον δρόμο των επιτυχιών.

Autoremarketing

Bet on Alfa