ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚατάρ - Αργεντινή 0-2:Πρόκριση και... τίποτα άλλο

Κατάρ – Αργεντινή 0-2:Πρόκριση και… τίποτα άλλο

Οι Λαουτάρο και Αγουέρο βρήκαν δίχτυα και η Αλμπισελέστε προκρίθηκε στους “8” του Copa America, χωρίς να πείσει όμως με την εμφάνιση της.

Bet on Alfa

Ετσι όπως είχαν γίνει τα πράγματα, με την Αργεντινή να έχει ένα βαθμό σε δύο αγωνιστικές, το ζητούμενο ήταν η πρόκριση. Το γεγονός, όμως, ότι αυτή ήρθε τελικά, μετά το 2-0 επί του Κατάρ, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί και σαν… επιτυχία. Πολύ απλά, διότι αν η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι κάνει παρόμοια εμφάνιση στον προημιτελικό με τη Βενεζουέλα, θα έρθει ο αποκλεισμός. Μέχρι τότε, όμως, υπάρχουν κάποιες μέρες, οπότε προς το παρόν ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του μπορούν να ηρεμήσουν και να “ευχαριστήσουν” τους Λαουτάρο και Αγουέρο που έκαναν αυτό που έπρεπε…

Βασικά, για να είμαστε πιο ακριβείς, θα πρέπει να ευχαριστήσουν και τον Μπασάμ, ο οποίος στο 4′ είχε αρκετό χώρο μπροστά του για να βγάλει την μπάλα από την περιοχή του Κατάρ, αλλά με κάποιο τρόπο… κατάφερε να τη στείλει στον Λαουτάρο. Και η αντίδραση του φορ της Ιντερ, ήταν να πει «gracias» και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το γρήγορο γκολ έδιωχνε την πίεση που μπορεί να ένιωθαν οι Αργεντίνοι και τους έδινε τη δυνατότητα να διαχειριστούν το ματς όπως έπρεπε, δηλαδή να το καθαρίσουν από νωρίς, αλλά δεν το έκαναν, αφού οι Αγουέρο και Οταμέντι ήταν άστοχοι στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Ετσι, το Κατάρ μπορεί να ήταν πίσω στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά ήταν ακόμη ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης. Και παρέμεινε ζωντανό μέχρι και τα τελευταία λεπτά του ματς…

Η Αργεντινή είχε στο δεύτερο 45λεπτο τις φάσεις για να βάλει δεύτερο γκολ, για την ακρίβεια είχε τις προϋποθέσεις για να φτιάξει φάσεις και να σκοράρει, αλλά γινόταν λάθος είτε στην τελική πάσα είτε στο τελείωμα. Ειδικά αυτό του 73ου λεπτού, όταν ο Μέσι από θέση για γκολ έστειλε την μπάλα στον ουρανό, ήταν από τα άγραφα… Για να γραφτεί, τελικά, το 2-0 στο 82′ από την επέλαση και το διαγώνιο σουτ του Αγουέρο, ο οποίος σφράγισε τη νίκη, την πρόκριση και το ραντεβού με τη Βενεζουέλα στους “8”.

Κατάρ (Φέλιξ Σάντσες): Αλ Σέεμπ, Χισάμ, Κουκί, Σαλμάν, Πέδρο Μιγκέλ (85′ Ισμαέλ), Αλ Χαΐντος, Αλ Χάζρι (77′ Αμπντουλσαλάμ), Χατέμ, Μπουντιάφ, Αφίφ, Αλμοέζ Αλί.

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Σαράβια, Φόιτ (85′ Πετσέλα), Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ντε Πάουλ, Παρέδες, Λο Σέλσο (55′ Ακούνια), Μέσι, Αγουέρο, Λαουτάρο (76′ Ντιμπάλα).

Autoremarketing

Bet on Alfa