ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαταγγελία της Green Boutique στην αστυνομία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ...

Καταγγελία της Green Boutique στην αστυνομία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λτδ

Σε καταγγελία προέβησαν χθες οι διαχειριστές της Green Boutique κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λτδ σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας goal.philenews.com. Η καταγγελία έχει να κάνει σχέση  με εμπόρευμα που είχε παραγγελθεί από την εταιρεία που διαχειρίζεται την «Green Boutique» και όπως καταγγέλθηκε το παρέλαβε η εταιρεία ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο και το παρακρατεί παράνομα.

Bet on Alfa

Διαβάστε  αυτούσιο το δημοσιεύμα:

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Κόντρα «Green Boutique» και εταιρείας Ομόνοια Ποδόσφαιρο προκύπτει το τελευταίο διάστημα, όπως πληροφορείται το «Goal.com.cy». Μάλιστα, το θέμα έχει φθάσει και στην Αστυνομία με καταγγελία από πλευράς των διαχειριστών της «Green Boutique», η οποία έγινε το βράδυ της Τετάρτης (βλέπε σχετικό έγγραφο στο τέλος του κειμένου).

Η διαφορά των δύο πλευρών έχει να κάνει με εμπόρευμα που είχε παραγγελθεί από την εταιρεία που διαχειρίζεται την «Green Boutique» και όπως καταγγέλθηκε το παρέλαβε η εταιρεία Ομόνοια Ποδόσφαιρο και το παρακρατεί παράνομα, σύμφωνα με την καταγγελία.

Όπως αναφέρθηκε στην Αστυνομία, η Ομόνοια Ποδόσφαιρο ξεκίνησε να πουλά τα εμπορεύματα με το λογότυπο της Ομόνοιας, για το οποίο υπάρχει συμφωνία διαχείρισής του (που είχε υπογραφτεί με το σωματείο) από την εταιρεία διαχείρισης της «Green Boutique». Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν, η αγοραστική αξία των εμπορευμάτων ανέρχεται στις 60.000 ευρώ.

Πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως, η διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν είναι σημερινή. Με το που ανέλαβε η εταιρεία Ομόνοια Ποδόσφαιρο έγινε προσπάθεια να περάσει στα δικά της χέρια η διαχείριση της «Green Boutique», όμως αυτό δεν έγινε δυνατό. Ουσιαστικά οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν στον τρόπο ακόμη και πιθανής συνεργασίας τους.

Τα εμπορεύματα βρίσκονται στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα, με την καταγγελία να γίνεται αμέσως μετά που η εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεσή τους μέσω του διαδικτύου. Είναι ξεκάθαρο πως, μετά απ’ αυτή την εξέλιξη -την καταγγελία δηλαδή- οι δυο πλευρές οδηγούνται στα άκρα και ενδεχομένως να λύσουν τη διαφορά τους στο δικαστήριο.

Ζητήσαμε τη θέση της εταιρείας Ομόνοια Ποδόσφαιρο, όμως δεν θέλησαν να τοποθετηθούν. Απλώς μας τονίστηκε ότι, είναι ένα θέμα που θα χειριστούν πλέον οι δικηγόροι της εταιρείας.

Autoremarketing

Bet on Alfa