ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚατηγορείται για στημένο αγώνα ο Νασιμέντο

Κατηγορείται για στημένο αγώνα ο Νασιμέντο

Κατηγορούμενος για στημένους αγώνες είναι ο Μπρούνο Νασιμέντο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ
Σύμφωνα με Μέσα της Πορτογαλίας, ο Μπρούνο Νασιμέντο είναι ύποπτος για δωροδοκία σε αγώνα της ομάδας, Φεϊρένσε, απέναντι στην Σπόρτινγκ που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ ο πρώην παίκτης της ομάδας κατονομάστηκε από τον Παουλο Σίλβα, έναν από τους τέσσερις κατηγορούμενους για την υπόθεση με τις κατηγορίες περί διαφθοράς.
Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Πάουλο Σίλβα, ο Νασιμέντο πήρε 4.000 ευρώ για να διευκολύνει τις επιθέσεις της Σπόρτινγκ.
Η Φεϊρένσε σε ανακοίνωσή της απορρίπτει όλες τις κατηγορίες: «Η Φεϊρένσε χαρακτηρίζεται για την ακεραιότητα που πάντα την διέπει για πάνω από 100 χρόνια, και είναι μια ομάδα αναφοράς σε εθνικό επίπεδο που απορρίπτει σε οποιαδήποτε ενέργεια που υπονομεύει το αθλητικό πνεύμα».
Για τα όσα τον κατηγορούν αντέδρασε και ο Μπρούνο Νασιμέντο, ο οποίος έγραψε στο facebook.Αρνείται τα πάντα και μάλιστα δηλώνει έκπληκτος για όσα ακούγονται σημειώνοντας ότι τα ονόματα τα οποία έχουν αναφερθεί, δεν τα γνωρίζει. « Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου σε κανένα σύλλογο δεν είχαν να πουν κάτι κακό για τον χαρακτήρα μου».

Bet on Alfa

Επιπλέον δηλώνει περήφανος που φοράει τη φανέλα της Φεϊρένσε και θα κινηθεί δικαστικώς ώστε να μην αμαυρωθεί η επαγγελματική του καριέρα και η τιμή του σαν άνθρωπος.

«Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους οπαδούς, τους φίλους, την οικογένεια μου και όπως είπα και πριν, επίσης τους παίκτες, τους προπονητές και άτομα των επιτροπών και το προσωπικό αρκετών συλλόγων για την αγάπη, ακόμη και σε μια τέτοια κατάσταση που είναι το λιγότερο λυπητερή για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο» σημειώνεται επίσης μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa