ΑρχικήDaily NewsΚερδίζει, ανεβαίνει, αποκτά δυναμική

Κερδίζει, ανεβαίνει, αποκτά δυναμική


Την απώλεια τεσσάρων βαθμών μετρά η Ομόνοια στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, μάλιστα με αντιπάλους που ήταν το ακλόνητο φαβορί, Αναγέννηση και Δόξα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μετρά μόλις 8 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ που έχει το απόλυτο και να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Bet on Alfa

Πλέον, στην Ομόνοια σκέφτονται αποκλειστικά το ματς του Σαββάτου με την Καρμιώτισσα, στο ΓΣΠ. Άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο το «τριφύλλι» έχει τον τίτλο του φαβορί και καλείται να τον επιβεβαιώσει. Το πάθημα στα δυο προηγούμενα ματς που απώλεσε βαθμούς θα πρέπει να έγινε μάθημα. Γιατί αν ισχύει το αντίθετο, τότε είναι άξια της μοίρας της.

Η Ομόνοια στην έδρα της κυρίως δεν έχει την πολυτέλεια για απώλεια νέων βαθμών. Με νίκη επί της Καρμιώτισσας θα ανέβει βαθμολογικά, την ώρα που θα διεξαχθούν δυο ντέρμπι και θα προκύψει απώλεια βαθμών για ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Το Σάββατο θα γίνει το ντέρμπι ΑΕΛ – Απόλλων και την Κυριακή η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Ανόρθωση.

Με επιτυχία, λοιπόν, η ομάδα μας θα είναι κερδισμένη όποια κι αν θα είναι τα αποτελέσματα στα δυο ντέρμπι. Είτε θα πλησιάσει αν όχι να ξεπεράσει ομάδες που είναι πιο ψηλά είτε θα ξεφύγει περισσότερο. Είναι στα πόδια των παικτών του Κάρβερ να το πετύχουν.
Παράλληλα, με δεύτερη συνεχόμενη νίκη για πρώτη φορά φέτος, η Ομόνοια θα αποκτήσει δυναμική. Οι ποδοσφαιριστές θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους και ο κόσμος θα αρχίσει να πιστεύει περισσότερο στην ομάδα, κυρίως εάν ένα θετικό αποτέλεσμα συνοδευτεί από καλή εμφάνιση.

Ας κάνει τη ζωή της πιο δύσκολη. Ας δώσει δικαίωμα στον κόσμο να την πιστέψει, να την στηρίξει ακόμη πιο πολύ. Ας πάρει μπρος. Είμαστε η Ομόνοια!

Autoremarketing

Bet on Alfa