ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚινήσεις που θα κερδίσουν τον κόσμο

Κινήσεις που θα κερδίσουν τον κόσμο

Μέσα στο πλάνο της εταιρείας, είναι κινήσεις που θα κερδίσουν τον κόσμο. Έγιναν σκέψεις και σταδιακά θα αρχίσουν να υλοποιούνται και να ενημερώνονται οι φίλοι της ομάδας. Μια από τις σκέψεις είναι η διάθεση οικογενειακού εισιτηρίου σε ελκυστική τιμή, που θα προσφέρει τη δυνατότητα σε όλη την οικογένεια, άντρα, γυναίκα και παιδιά, αν βρεθούν στο γήπεδο. Θα αποτελεί κίνητρο για παρουσία τους στις εξέδρες του ΓΣΠ, γεμίζοντας και το στάδιο και δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα.

Bet on Alfa

Παράλληλα, για τους συνταξιούχους το εισιτήριο να διατίθεται σε συμβολική τιμή. Στόχος της εταιρείας είναι η μαζική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, να τον νιώθει κοντά της η ομάδα.

Ακόμη, στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, πριν την έναρξη των αγώνων, προγραμματίζεται να γίνονται εκδηλώσεις, που θα αποτελούν πόλο έλξης μικρών και μεγάλων. Επίσης, στο ημίχρονο ενδέχεται να γίνονται σόου στον αγωνιστικό χώρο. Οι αγώνες της Ομόνοιας να αποτελούν γιορτή.

Επιπλέον, στόχος είναι και η κοινωνική δράση. Δηλαδή, παιδιά από κοινωφελή ιδρύματα να πηγαίνουν στο γήπεδο και να παρακολουθούν ματς της Ομόνοιας από τα επίσημα θεωρεία, έχοντας δίπλα τους ποδοσφαιριστή που για κάποιο λόγο δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Τα πιο πάνω είναι σκέψεις που αναμένεται να υλοποιηθούν, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν κι άλλα στην πορεία.

Autoremarketing

Bet on Alfa