ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚι επίσημα κάρτα φιλάθλου στα Κυπριακά γήπεδα

Κι επίσημα κάρτα φιλάθλου στα Κυπριακά γήπεδα

Έγινε πριν από λίγα λεπτά η παρουσία από τον ΚΟΑ για την εφαρμογή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Bet on Alfa

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στην παρουσία είπε: Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε συμμαχία έτσι ώστε τα γήπεδα μας να είναι πιο ασφαλή. Ένας από τους κυριότερους στόχους μας ήταν να κάνουμε την πρόσβαση στον αθλητισμό πιο ασφαλή. Φέτος θα εφαρμοστεί το μητρώο φιλάθλου. Γνωρίζουμε ότι στην αρχή θα υπάρχουν προβλήματα. Δεν θέλουμε τα γήπεδα εκκλησίες αλλά ούτε και πεδία μαχών. Από το 2018-2019 εφαρμόζουμε το μητρώο φιλάθλου. Είμαι έτοιμος να συναντηθώ με όποιον οργανωμένο σύνολο. Το μητρώο θα φυλάγεται μόνο από τον ΚΟΑ και τον λειτουργό.

 

Στην συνέχεια ξεκίνησε η παρουσίαση από τον Δόκτωρ Σολωμού: 

**Κανένας δεν μπορεί να πάρει να εισιτήριο αν δεν έχει κάρτα φιλάθλου.

**Όσοι είναι πάνω από 14 εγγράφονται στο μητρώο

**Ο κόσμος μπορεί να το κάνει αυτό μέσω ίντερνετ ή σε κέντρο εξυπηρέτησης.

**Η εφαρμογή του μέτρου ξεκινά στις 25/7 στο Τσίρειο, 26/7 στο ΓΣΠ και 27/7 σε όλες τις πόλεις.

**Πιο κάτω στην φώτο ένα περάδειγμα της κάρτας:

**Ο κάτοχος θα μπορει να χρησιμοποιεί την κάρτα του από το τηλέφωνο του μέσω ειδικής εφαρμογής. Βάζοντας τα στοιχεία του θα εμφανίζεται στην οθόνη η κάρτα.

**Κανένα εισιτήριο διαρκείας δεν είναι έγκυρο χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Ερωτήσεις…

-Αν υπάρχουν εγκαταστάσεις στα γήπεδα για το μέτρο: 

Κλεάνθης Γεωργιάδης: “Τα περισσότερα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας διαθέτουν κατασκευαστικό. Στα γήπεδα που δεν υπάρχει το κατασκευαστικό θα γίνεται χειροκίνητα. Σ΄αυτά τα γήπεδα θα ξεκινήσουν έργα. Όποιος ρίξει ποτήρι δεν θα πάει φυλακή, υπάρχει αναλογία στις ποινές. Ναι θα μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στα γήπεδα που υπάρχει ο αναγκαίος κατασκευαστικός εξοπλισμός”

-Σε περιπτώσεις φιλάθλων ομάδων του εξωτερικού, με ποιον τρόπο θα μπαίνουν στο γήπεδο; 

“Οι φιλοξενούμενες ομάδες από το εξωτερικό θα αποστέλλουν λίστα με ονοματεπώνυμο. Θα γίνονται όλες οι ενέργειες όμως δεν θα εκδίδονται οι κάρτες”

ΠΗΓΗ: Kerkida.net

Autoremarketing

Bet on Alfa