ΑρχικήDaily NewsΚλήση Εθνικής με 4 Ομονοιάτες!

Κλήση Εθνικής με 4 Ομονοιάτες!

Την κλήση του Χριστάκη Χριστοφόρου για την Εθνική ομάδα των Ανδρων ανακοίνωσε η ΚΟΠ πριν από λίγο στην ιστοσελίδα της. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Bet on Alfa

Την ερχόμενη Δευτέρα 16 του Μάη αρχίζει προπονήσεις η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Σερβία στις 25 του μήνα στο Uzice (18:30 ώρα Κύπρου).

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ στις 09:30 το πρωί της Δευτέρας και από αυτήν, θα απουσιάσουν οι διεθνείς του Απόλλωνα και της Ομόνοιας λόγω συμμετοχής των ομάδων τους στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola. 

Μετά τις 16 Μάϊου, θα ακολουθήσουν άλλες τρεις προπονήσεις στις 19, 20 και 21 του Μάη στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης “Αντώνης Καράς” που θα αρχίσουν στις 18:00 ενώ η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για τη Σερβία την Κυριακή 22 Μάϊου το πρωί. 

Στη Σερβία, η Εθνική μας θα πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις στο Βελιγράδι στις 22 και 23 του Μάη και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με προπόνηση στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα στις 24 του Μάη.

Στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Χριστάκη Χριστοφόρου  βρίσκονται οι ακόλουθοι 24 ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Βίνσεντ Λαμπάν, Ηλίας Χαραλάμπους, Νέστωρ Μυτίδης, Νίκος Εγγλέζου

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ανδρέας Μακρής, Κωνσταντίνος Λαϊφης

ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Γιώργος Μερκής, Ευστάθιος Αλωνεύτης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Πιέρος Σωτηρίου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αγγελής Αγγελή, Μάριος Στυλιανού, Χαράλαμπος Κυριάκου

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κύπρος Χριστόφορου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νεόφυτος Μιχαήλ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Γιώργος Οικονομίδης, Δημήτρης Χριστοφή, Κωνσταντίνος Παναγή

WALSALL FC: Τζέισον Δημητρίου

FC INTER TURKU: Μάριος Νικολάου

ESKISHEIRSPOR: Ντόσσα Τζούνιορ

Autoremarketing

Bet on Alfa