ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚλεάνθης Γεωργιάδης: "Είμαστε στο ίδιο στρατόπαιδο με οργανωμένους"

Κλεάνθης Γεωργιάδης: “Είμαστε στο ίδιο στρατόπαιδο με οργανωμένους”

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης μίλησε για το μέτρο της κάρτας φιλάθλου.

Bet on Alfa

Aναλυτικά τα όσα είπε στον Super Sport FM 104.0

Για το μέτρο της κάρτας φιλάθλου και τους οργανωμένους:
«Θέλουμε να ακούσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Όλοι προσπαθούμε να το βελτιώσουμε και είχαμε πει ότι είμαστε στη διάθεση και των οργανωμένων να τους ακούσουμε. Με χαρά είδα ότι ανταποκρίθηκαν οι περισσότεροι συνδέσμοι και θα έχουμε συνάντηση».

Για το ποιοι συνδέσμοι θα είναι οι συνδέσμοι στη συνάντηση:
«Είναι η Ανόρθωση, ο Απόλλωνας, η ΑΕΛ, η Ομόνοια, η Πάφος, η Νέα Σαλαμίνα, λείπει το ΑΠΟΕΛ. Η συζήτηση που θα έχουμε δεν είναι με σκοπό την αναβολή του μέτρου και να τους εξηγήσουμε ποια είναι η φιλοσοφία του μέτρου. Θα το θέλαμε πάρα πολύ και θα επιδιώξουμε να έρθουν πίσω οι οργανωμένοι. Σε ένα σεμινάριο που είχα τις προηγούμενες ημέρες, ένιωσα πολλή ντροπή όταν μας είπαν ότι είμαστε η 3η χώρα σε βία στα γήπεδα. Δεν ευθύνονται τα οργανωμένα σύνολο, απλά έχουν ένα σημαντικό ρόλο στα γήπεδα».

Για τον αριθμό της κάρτας:
«Έχει μειωθεί η προσέλευση στα γήπεδα. Έχουμε πάει στις 46.000 κάρτες μέχρι στιγμής. Περίπου 10-12 χιλιάδες έχουμε κάθε αγωνιστική στα γήπεδα».

Για τη συνάντηση με τους οργανωμένους:
«Περιμένω μια ειλικρινής συζήτηση. Έχουν να διαδραμαίσουν σημαντικό ρόλο για το παζλ που λέγεται ποδόσφαιρο. Να βρούμε ένα τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας. Είμαι σίγουρος ότι είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο».

Για τα θέματα που δημιουργεί το μέτρο στο γήπεδο:
«Θα πρέπει να αλλάξουμε λίγες νοοτροπίες. Δεν μπορούμε σε 10 λεπτά να βγάλουμε και κάρτα και εισιτήριο».

Autoremarketing

Bet on Alfa