ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚλείνει η συμφωνία και επιστρέφει Αμερική

Κλείνει η συμφωνία και επιστρέφει Αμερική

Εντός της ημέρας αναμένεται να επέλθει πλήρης συμφωνία ανάμεσα στο Δ.Σ. της Ομόνοιας και τον Σταύρο Παπασταύρου, μάλιστα ενδέχεται να πέσουν και οι υπογραφές σε προσύμφωνο και ακολούθως, αύριο, θα επιστρέψει στην Αμερική. Θα βρεθεί και πάλι στην Κύπρο, όπως πληροφορούμαστε, σε τρεις βδομάδες, προσδοκώντας ότι στις 29 Μαΐου η Γενική Συνέλευση θα ανάψει το πράσινο φως στο Δ.Σ. για να υλοποιήσει τον πρόταση Παπασταύρου.

Bet on Alfa

Ο υποψήφιος επενδυτής, στις δηλώσεις του χθες βράδυ στο ΡΙΚ, παρουσιάστηκε αποφασισμένος να κάνει την Ομόνοια και πάλι μεγάλη, πρωταγωνίστρια. Παράλληλα, τόνισε: «Δεν θα αλλάξουμε την ιδεολογία, τον χαρακτήρα. Η Ομόνοια είναι ο κόσμος της, η ιστορία της!».

Ο Παπασταύρου, όπως σας αποκάλυψε το omonoia24, βρέθηκε από την Πέμπτη στο «Ηλίας Πούλλος». Μίλησε στους ποδοσφαιριστές και έστειλε το μήνυμα ότι, τα πάντα θα αλλάξουν από την επόμενη σεζόν. Το ίδιο έκανε και χθες βράδυ, μετά το ματς με τον Απόλλωνα, αφού επισκέφθηκε τα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του σωματείου, Λώρη Κυριάκου.
Επίσης, η διαπίστωσή του είναι πως, θα πρέπει να ανεγερθούν νέες εγκαταστάσεις στο «Ηλίας Πούλλος», που θα προσφέρουν τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές. Είπε χαρακτηριστικά: «Οι ποδοσφαιριστές ερχόμενοι στο προπονητικό κέντρο πρέπει να αισθάνονται χαρούμενοι».

Autoremarketing

Bet on Alfa