ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ"Κλειδί" η μία μεταγραφή καθώς και ο χρόνος!

“Κλειδί” η μία μεταγραφή καθώς και ο χρόνος!

Η φιλική ήττα από την ΕΝΠ σε συνδυασμό με την μέτρια εμφάνιση αλλά και την προσθήκη ενός ακόμη τραυματία (Γκαφούρ) στον κατάλογο, έφερε μερικό προβληματισμό στο Πράσινο στρατόπεδο.

Bet on Alfa

Φυσικά τώρα είναι περίδος που επιτρέπονται και τα λάθη, ενώ μέχρι την 25η Αυγούστου (έναρξη πρωταθλήματος) πρέπει να είναι στον ύψιστο βαθμό ετοιμότητας η ομάδα και τα λάθη και οι παραλείψεις να τελειώσουν.

Έτσι λοιπόν η ομάδα μας έχει μπροστά της 2 φιλικά την ερχόμενη βδομάδα αλλά και 15 ημέρες ακόμη προετοιμασίας για να βελτιωθεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.

Υπάρχει χρόνος και ο προπονητής Ολίβα θα πρέπει κύρια να δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς που φαίνεται πως υστερούμε. Κατ΄αρχήν η ΟΜΟΝΟΙΑ σε όλα σχεδόν τα φιλικά έδειξε πως έχει μερικό πρόβλημα στον τομέα της δημιουργικότητας. Με μερικές εξαιρέσεις λείπουν οι κλασσικές ευκαιρίες από το παιχνίδι  της και σε αυτή την αδυναμία προστέθηκε και ο τραυματισμός Ματ που θα μπορούσε από το πουθενά να φτιάξει ευκαιρία.

Έπειτα από αυτό είναι και η επιλογή του κατάλληλου συστήματος που να δέσει την πληθώρα των νέων παικτών που απαρτίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στα φιλικά που είδαμε δυσκολευόμασταν αρκετά στο να προσδιορίσουμε ανά τακτά διαστήματα ποιο είναι το σύστημα που παίζει ο προπονητής και ποια είναι η θέση του κάθε παίκτη. Θεωρούμε ότι από βδομάδας θα ξεκινήσει να παίρνει μορφή και η ενδεκάδα και άρα και το σύστημα.

Τέλος “κλειδί” είναι και η μία μεταγραφή που μένει. Φαίνεται να είναι σκόπιμη η καθυστέρηση από Τεχνικό Διευθυντή και Προπονητή ούτως ώστε να διαφανεί ακριβώς που είναι το κενό και ποια πρέπει να  είναι η κατάλληλη προσθήκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa