ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚομβικής σημασίας, η σημερινή ημέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Κομβικής σημασίας, η σημερινή ημέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ!

‘Οπως έχει γνωστοποιηθεί σήμερα θα λάβει χώρα η μεγάλη συνάντηση Αντώνη Τζιωνή και Τεχνικού Διευθυντή Νίκου Νταμπίζα.

Bet on Alfa

Λίγο πολύ σήμερα  αναμένεται ο Νίκος Νταμπίζας να αποτελέσει παρελθόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ και οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη σίγουρα δεν θα είναι για ποδοσφαιρικούς λόγους. Η περίοδος ανοχής στο πολυδιαφημιζόμενο “project” έχει παρέλθει, ιδιαίτερα μετά την εγκατάλειψη και του τελευταίου μεγάλου στόχου για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου. Όσο για την έξοδο στην Ευρώπη, δεν το θεωρούμε ότι ήταν κάτι που για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν υπό διαπραγμάτευση, όμως η αποτυχία του μοντέλου του Ελλαδίτη σε συνδυασμό με την ανοχή από το ΔΣ, μας έφερε σήμερα σε μία κατάσταση όπου ακόμα και η Ευρώπη μοιάζει γολγοθάς. Το ποτήρι δεν ξεχείλισε μόνο με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, αλλά και από τα όσα γνωστοποιούσε ο Νίκος Νταμπίζας, πως η Ευρώπη είναι θέμα πρεστίς, ζητήματα τα οποία το ΔΣ θεωρούσε ότι ήταν ξεκάθαρα, όμως ο ΤΔ άλλα έλεγε. 

Έστω και καθυστερημένα το ΔΣ, από μόνο του, επέλεξε να ξηλώσει αυτό που ο ΤΔ έστησε, λύνοντας την συνεργασία με όλο σχεδόν το Τεχνικό Τιμ. Την επόμενη ημέρα κιόλας του αποκλεισμού από τον Απόλλωνα ο Νίκος Νταμπίζας, στην κρισιμότερη στιγμή της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επέλεξε να φύγει για το προγραμματισμένο του ταξίδι 10 ημερών στο Μιάμι για σεμινάρια. Αυτό ήταν κάτι που επίσης ενόχλησε δικαιολογημένα το ΔΣ και το οδήγησε αυτόβουλα στο να πάρει αποφάσεις σκληρές “παραβιάζοντας” το project. Το ΔΣ επίσης μελετάει ήδη προτάσεις για νέο προπονητή αλλά επίσης εξετάζει και ενδεχόμενα μη διατήρησης και του ίδιου του μοντέλου Τεχνικού Διευθυντή.

Όλα τα πιο πάνω συνθέτουν μία ατμόσφαιρα πως από την σημερινή συνάντηση θα υπάρξει λύση συνεργασίας καθώς το ΔΣ έχει “αφοπλίσει” τον Νίκο Νταμπίζα από τα βασικά του καθήκοντα.  Ευελπιστούμε πως και ο ίδιος ο Νίκος Νταμπίζας θα συνεργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση όπως έκαναν όλα τα υπόλοιπα μέλη του Τεχνικού Επιτελείου.

Κομβικής σημασίας λοιπόν η σημερινή ημέρα, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ βάζει τελεία σε μία εποχή και αρχίζει να σχεδιάζει διαφορετικά για το μέλλον.

Autoremarketing

Bet on Alfa