ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚορυφή η Γιουνάιτεντ, στο Europa η ΤΣΣΚΑ (vid)

Κορυφή η Γιουνάιτεντ, στο Europa η ΤΣΣΚΑ (vid)

Η Γιουνάιτεντ χρειάστηκε δυο λεπτά για να κάνει την ανατροπή, να επικρατήσει 2-1 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να εξασφαλίσει πρόκριση και πρωτιά! Ρεκόρ για τη Μάντσεστερ στο Ολντ Τράφορντ.

Bet on Alfa

Η Γιουνάιτεντ έκανε το καθήκον της, επικράτησε 2-1 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Ολντ Τράφορντ και πάει ως πρώτη στη φάση των «16» του Champions League. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Μάντσεστερ έμεινε αήττητη για 40ο εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ρεκόρ μοναδικό στο Ολντ Τράφορντ. Οι Μοσχοβίτες προσπάθησαν να κάνουν την υπέρβαση, αλλά στο τέλος έμειναν με την παρηγοριά της 3η θέσης. Η Μάντσεστερ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και με κορυφαίο τον Σο έχασε αρκετές ευκαιρίες. Ράσφορντ, Λουκάκου βρέθηκαν αρκετές φορές σε θέση βολής, αλλά ο Ακινφέεβ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν!

Η ΤΣΣΚΑ ανέβασε ρυθμό μετά το 30′ απείλησε με τον Βιτίνιο και στο 45΄ πάγωσε το Ολντ Τράφορντ σε μια φάση που θα συζητηθεί. Ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Τζαγκόεβ πετυχαίνοντας το 1-0. Ωστόσο, τη στιγμή που γίνεται το γύρισμα για τον Βιτίνιο, ο Μπλιντ κάνει τάκλιν και βρίσκεται στη φάση, ασχέτως εάν στην εξέλιξή της βρίσκεται εκτός τελικής γραμμής.

Η Μάντστεστερ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη, ο Πογκμπά πήρε πρωτοβουλίες και η τάξη αποκαταστάθηκε σε ένα δίλεπτο. Στο 64ο λεπτό Πογκμπά βρήκε με ωραία μπαλιά τον Λουκάκου μέσα στην περιοχή, με τον Βέλγο φορ να ισοφαρίζει με προβολή. Ηταν η 6η ασίστ στα 12 φετινά ματς του, όσες είχε πέρσι σε… 51 παιχνίδια. Στο 66’ ήταν σειρά του Ράσφορντ να σκοράρει έπειτα από πάσα του Μάτα.

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Λίντελοφ, Πογκμπά, Μάτα, Λουκάκου (74′ Μαρσιάλ), Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ράσφορντ, Ερέρα (66′ Μακ Τόμινεϊ), Σο, Βαλέντσια (72′ Τουανζέμπε)

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Φερνάντες, Ιγκνασέβιτς, Βάσιν, Ντζγκόεβ, Βιτίνιο (82′ Τζαμαλεντίνοβ), Ναμπάμπκιν (90′ Κοσόνοβ), Γκολοβίν, Β. Μπερεζούτσκι, Τσαλόβ (66′ Γκορντιουσένκο), Κουτσάεβ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μάντσεστερ Γ. 15 (12-3)
2. Βασιλεία 12 (11-5)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 9 (8-10)
4. Μπενφίκα 0 (1-14)

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa