ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚορυφή Σίτι και Αγουέρο!

Κορυφή Σίτι και Αγουέρο!

Με τον Αργεντίνο να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε και από το San Paolo (2-4) κι έκανε το 4×4!

Bet on Alfa
 

Ολη η Ευρώπη ήξερε ότι στον ιταλικό νότο θα γινόταν ματσάρα και οι προσδοκίες δικαιώθηκαν. Νάπολι και Σίτι πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, είχαν από ένα δοκάρι, έπαιξαν για τη νίκη και τελικά αυτοί που την πήραν οι Αγγλοι, για τους οποίους έγραψε ιστορία ο Σέρχιο Αγουέρο. Με το σκορ στο 2-2, ο Αργεντίνος έκανε το 2-3 με το 178ο γκολ ως Citizen και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, πανηγυρίζοντας το γκολ στο γήπεδο όπου έκανε πράγματα και θαύματα ο πρώην πεθερός του, Ντιέγκο Μαραντόνα! Στο -6 από την 2η θέση πλέον οι Παρτενοπέι, οι οποίοι βλέπουν μπροστά τους το… Europa League.

 

Η Νάπολι μπήκε στο ματς όπως η Σίτι πριν δύο εβδομάδες. Φουριόζα δηλαδή, με στόχο το γρήγορο γκολ. Οι Παρτενοπέι έκαναν το παιχνίδι τους, πίεζαν συνεχώς και τελικά δικαιώθηκαν στο 21′, όταν οι Ινσίνιε-Μέρτενς συνδυάστηκαν τέλεια και ο πρώτος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε αυτό που ήθελε και όλα έδειχναν να πάνε καλά, μέχρι που στράβωσαν… Στο 31′ ο Γκουλάμ αποχώρησε λόγω μυικού τραυματισμού, στο 34′ η Σίτι ισοφάρισε με την κεφαλιά του Οταμέντι (1-1) μετά την σέντρα του Γκουντογκάν και στο 39′ οι Αγγλοι θα μπορούσαν να πάρουν και το προβάδισμα αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι από την κεφαλιά του Στόουνς.

Στο δοκάρι πήγε και στο 48′ στη νέα κεφαλιά του Αγγλου αμυντικού αλλά αυτή τη φορά έσκασε μέσα από τη γραμμή και η ομάδα του Γκουαρντιόλα μπήκε μπροστά (1-2), για να αντιδράσει σωστά η Νάπολι και να αγγίξει την ισοφάριση με το οριζόντιο δοκάρι του Ινσίνιε στο 56′. Το 2-2, τελικά, έγινε λίγα λεπτά μετά, στο 62′, με το πέναλτι του Ζορζίνιο μετά το μαρκάρισμα του Σανέ στον Αλμπιόλ, σε ένα τρελό ματς με ρυθμό, μπάλα, ευκαιρίες και νέο γκολ στο 69′, όταν ο Σανέ έφυγε σφαίρα στην αντεπίθεση και τελικά η μπάλα κατέληξε στον Αγουέρο για το 2-3! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι προσπάθησε να ανασυνταχθεί ξανά για να πάρει έστω τον βαθμό, αλλά η Σίτι είχε τον τρόπο της για να παγώσει τον ρυθμό και στο 92′ έφτασε και σε 4ο γκολ με τον Στέρλινγκ (2-4)!   

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ (31′ Μάτζιο), Αλαν (75′ Ρογκ), Ζορζίνιο (82′ Ουνάς), Χάμσικ, Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Εντερσον, Ντανίλο, Στόουνς, Οταμέντι, Ντελφ, Ντε Μπρόινε, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν (71′ Ν. Σίλβα), Στέρλινγκ, Αγουέρο (75′ Μ. Σίλβα), Σανέ (90′ Γκαμπριέλ Ζεσούς).

 
Πηγή:Gazetta.gr
 
Autoremarketing

Bet on Alfa