ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚούσουλος και άλλοι...

Κούσουλος και άλλοι…

Το όνομα του Γιάννη Κούσουλου «παίζει» έντονα τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Ο 22χρονος μεσοαμυντικός, παίζει και ως στόπερ και ως «κόφτης», ενδιαφέρει την Ομόνοια. Κάποιος θα πει, τώρα που έχει χρήμα ας τον πάρει. Ναι, είναι διατεθειμένη η πλευρά της ομάδας μας να πληρώσει ένα ποσό και να κάνει «δικό της» τον διεθνή ποδοσφαιριστή, όμως σε καμιά περίπτωση δεν θα θελήσει να την εκμεταλλευτούν.
Γι’ αυτό αφού πρώτα η Ομόνοια θελήσει να εκφράσει την πρόθεσή της για απόκτηση του Κούσουλου, θα ξεκαθαρίσει τη θέση της προς την πλευρά της Νέας Σαλαμίνας. Εφόσον υπάρξει καλή διάθεση και από τις δυο μεριές, με τον Κούσουλου να μη λέει όχι στο άλμα στην καριέρα του, τότε θα γίνει η μετεγγραφή.
Την ίδια ώρα, ο Γκόμεθ προτίθεται να χτυπήσει την πόρτα κι άλλων Κύπριων ποδοσφαιριστών. Στόχος του είναι, η Ομόνοια να έχει έντονο κυπριακό στοιχείο. Έχει ήδη αξιολογήσει κάποιες περιπτώσεις και στο Σύλλογο με συντονισμένες κινήσεις θα θελήσουν να ντύσουν στα πράσινα ικανούς ποδοσφαιριστές.
Είναι περιπτώσεις που θέλουν τον χρόνο τους, θέλουν υπομονή και σωστές ενέργειες που θα ανοίξουν τον δρόμο ένταξης των παικτών στην Ομόνοια. Εξέλιξη μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa