ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚούσουλος… υπό προϋποθέσεις

Κούσουλος… υπό προϋποθέσεις

Επειδή στην Ομόνοια μπήκε επενδυτής, κάποιοι νόμισαν ότι είναι έτοιμος να «πετάει» τα λεφτά και να τα σκορπά αβέρτα απ’ εδώ και απ’ εκεί. Εάν έτσι είναι, τότε έχουν λανθασμένη εντύπωση αφού ο Σταύρος Παπασταύρου ξέρει να διαχειρίζεται σωστά τα λεφτά του και σε καμιά περίπτωση δεν θα δώσει λεφτά εκεί που δεν πρέπει ή που θα κρίνει ότι οι απαιτήσεις είναι υπερβολικές.

Bet on Alfa

Αυτά ως πρόλογος για την περίπτωση του Γιάννου Κούσουλου, με την Ομόνοια να είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον ποδοσφαιριστή εφόσον υπάρχουν οι σωστές προϋποθέσεις.

Στην Ομόνοια κρίνουν ότι, το ποσό για το οποίο έχει γίνει λόγος ότι απαιτεί η Νέα Σαλαμίνα για να παραχωρήσει τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, νούμερο που είδαν σε δημοσιεύματα και θεωρούν πως βγήκε από την πλευρά της Νέας Σαλαμίνας, είναι μεγάλο και δεν ανταποκρίνονται στην κυπριακή πραγματικότητα.

Εφόσον, λοιπόν, υπάρχει διάθεση για εποικοδομητική συζήτηση και πάντα με τις απαιτήσεις να κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια, τότε ο Παπασταύρου και οι συνεργάτες τους θα δηλώσουν παρόντες σε ραντεβού που ενδέχεται να διευθετηθεί για να εκφράσουν επίσημα το ενδιαφέρον για τον Κούσουλο.

Την ίδια ώρα, ο Γκόμεθ προτίθεται να χτυπήσει την πόρτα κι άλλων Κύπριων ποδοσφαιριστών. Στόχος του είναι, η Ομόνοια να έχει έντονο κυπριακό στοιχείο. Έχει ήδη αξιολογήσει κάποιες περιπτώσεις και στο Σύλλογο με συντονισμένες κινήσεις θα θελήσουν να ντύσουν στα πράσινα ικανούς ποδοσφαιριστές. 

Autoremarketing

Bet on Alfa