ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚρίμα (και) για τον μικρό

Κρίμα (και) για τον μικρό

Τον εμπιστεύεται ο Αναστασίου, γεγονός που φανερώνει πως έχει τις δυνατότητες να αρχίσει σταδιακά να καθιερώνεται στην πρώτη ομάδα της Ομόνοιας. Ο 17χρονος Μαρίνος Τζιωνής, στην τρίτη φετινή παρουσία του, η δεύτερη ως βασικός, είδε και δίκτυα. Άνοιξε το σκορ στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα, ωστόσο το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία. Κρίμα (και) για τον μικρό, που το πανηγύρισε έξαλλα με τους συμπαίκτες του.

Bet on Alfa

Δεν πειράζει, όμως, για τον Τζιωνή. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Οι πρώτες του επίσημες εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα, αποτελούν τεράστια εμπειρία για τον ίδιο. Επίσης, το γκολ που πέτυχε, κι ας μην συνδυάστηκε με επιτυχία, θα πρέπει να λειτουργήσει θετικά. Να του δώσει τη ψυχολογία για να ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή του.

Ο στόχος είναι, στο άμεσο μέλλον, κι άλλοι νεαροί προερχόμενη από την ακαδημία της Ομόνοιας, να πάρουν την ευκαιρία τους με την πρώτη ομάδα. Το σημαντικότερο θα είναι, να κάνουν σταθερά βήματα και να στα επόμενα χρόνια να αποτελέσουν τη βάση στην οποία θα στηριχθεί η Ομόνοια.

Autoremarketing

Bet on Alfa