ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚρίνεται (και) του Κατελάρη

Κρίνεται (και) του Κατελάρη

Στα πολλά ανοιχτά μέτωπα στο κεφάλαιο προγραμματισμός για την Ομόνοια, είναι και αυτό του Φάνου Κατελάρη. Τον διεθνή μεσοαμυντικό μπορεί να τον «φλερτάρουν» Παναθηναϊκός και ΑΕΚ Λάρνακας, όμως από πλευράς Ομόνοια το έκαναν ξεκάθαρο από την αρχή πως επιθυμούν να τον έχουν στην ομάδα. Άλλωστε, γι’ αυτό και του πρότειναν επέκταση συμβολαίου.

Bet on Alfa

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει και αυτό το ζήτημα. Παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, τις τελευταίες ώρες παρατηρείται αποφασιστικότητα για συνέχιση της συνεργασίας Ομόνοιας και Κατελάρη. Οι δυο πλευρές ενδέχεται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με στόχο να υπάρξει κατάληξη και να πέσουν οι υπογραφές σε επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας τους.

Την ίδια ώρα, ο Χένινγκ Μπεργκ φέρεται να έχει εκφραστεί θετικά για τον Κατελάρη, όπως και για τον Κούσουλο και τους θέλει στην ομάδα του. Ένας επιπλέον λόγο που ενισχύει την προσπάθεια για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Σύντομα, λοιπόν, εξελίξεις με την πιθανότητα ο Κατελάρης να είναι στην Ομόνοια και τη νέα σεζόν αλλά και για περισσότερα χρόνια, να έχει αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες ώρες.

Autoremarketing

Bet on Alfa