ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚρίνεται σήμερα η πρόκριση - Εθνική Παίδων – Σουηδία...

Κρίνεται σήμερα η πρόκριση – Εθνική Παίδων – Σουηδία και Κροατία – Βέλγιο

Σήμερα το απόγευμα στην Κροατία το φινάλε στο δεύτερο όμιλο που συμμετέχει η Εθνική μας για τον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17.
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής θα καθορίσουν και την τελική κατάταξη, με την ελπίδα ότι ο απολογισμός θα καταγράψει τη μεγάλη διάκριση για την Εθνική μας ομάδα των Παίδων.
Η αγωνιστική παρουσία στις πρώτες δύο αγωνιστικές, η μεγάλη διάθεση, η σωστή οργάνωση και ασφαλώς το ταλέντο των ποδοσφαιριστών που την αποτελούν, έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να είμαστε σήμερα στη διεκδίκηση της πρόκρισης για την τελική φάση EURO U17 για πρώτη φορά στην ιστορία μας, από τότε που η διοργάνωση γίνεται με αυτό τον τρόπο, με τη συμμετοχή όλων των χωρών μελών της UEFA.
Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χθες χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και ο Γιάννος Οκκάς έχει στη διάθεση του και τους 20 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή.
Οι Σουηδοί μετά από δύο αγωνιστικές βρίσκονται στην πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς και όπως γράψαμε ξανά, ήταν αντίπαλοι μας και στην προκριματική φάση όταν φέραμε ισοπαλία 1-1 στα Κούκλια.
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16:30 ώρα Κύπρου και θα διεξαχθεί στο Stadium Kostrena, χωρητικότητας 2,416 θέσεων. Θα διαιτητεύσει ο Αλβανός Eldorjan Hamiti.
Την ίδια ώρα στη Ριέκα θα διεξαχθεί ο επίσης καθοριστικός αγώνας της Κροατίας με το Βέλγιο.
Μέχρι τώρα στον όμιλο μας:
1η αγωνιστική: Βέλγιο – Κύπρος…1-1, Σουηδία – Κροατία…0-0

2η αγωνιστική: Κροατία – Κύπρος…1-1, Σουηδία – Βέλγιο…1-0

Bet on Alfa

Η βαθμολογία του ομίλου μας είναι διαμορφωμένη ως ακολούθως:

1. ΣΟΥΗΔΙΑ 2 1 1 0 1-0  4 +1
2. ΚΥΠΡΟΣ 2 0 2  0 2-2 2   0
3. ΚΡΟΑΤΙΑ 2 0 2  0 1-1 2   0
4. ΒΕΛΓΙΟ 2 0 1  1 1-2 1   -1

 

Σε αυτή τη φάση συμμετέχουν 32 ομάδες που κληρώθηκαν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Για την τελική φάση που θα γίνει στην Αγγλία, θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο (8) και οι επτά καλύτερες δεύτερες ομάδες των ομίλων, σύνολο 15.
Σημειώνεται ότι για τις καλύτερες δεύτερες ομάδες, θα ληφθεί υπόψη ως βασικό κριτήριο ο βαθμολογικός απολογισμός τους με τον πρώτο και τον τρίτο του ομίλου τους.
Ολοκληρώθηκε ήδη η δράση στον πέμπτο όμιλο και η Ολλανδία κατέκτησε την πρωτιά με εννέα βαθμούς και ακολούθησαν Ιταλία 6, Τουρκία 3 και Ισλανδία χωρίς βαθμό.
Autoremarketing

Bet on Alfa