ΑρχικήDaily NewsΚωνσταντίνε συνέχισε, το μέλλον σου ανήκει!

Κωνσταντίνε συνέχισε, το μέλλον σου ανήκει!


Η ήττα της Εθνικής Ανδρών από το Βέλγιο, λίγο ή πολύ ήταν αναμενόμενη. Όταν είσαι ρεαλιστής, βλέπεις και λες τα πράγματα με το όνομά τους, δύσκολα θα πίστευες ότι μπορεί η Κύπρος να νικήσει το Βέλγιο. Είναι καλό να κάνεις όνειρα, αλλά να ξέρεις πότε είναι εφικτό να υλοποιηθούν. Όπως και να έχει, μια από τα ίδια.

Bet on Alfa

Αυτό που κρατάμε και αυτό θα πρέπει να κρατήσουν και στην Εθνική, είναι την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Παναγή. Ο διεθνής άσος της Ομόνοιας πήρε φανέλα βασικού και στα 22 του χρόνια φώναξε πως, το μέλλον του ανήκει και η Εθνική βρήκε τερματοφύλακα για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια.

Μπορεί να δέχθηκε τρία γκολ, όμως δεν ήταν δική του ευθύνη. Παράλληλα αποσόβησε τον κίνδυνο σε άλλες αρκετές περιπτώσεις, με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι. Και δεν ήταν εύκολη.

Ο Παναγή έχει και παρόν και μέλλον. Αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της Ομόνοιας, μιας μεγάλης ομάδας. Και όπως τον εμπιστεύθηκαν στην ομάδα του, το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και στην Εθνική.

Ο Χριστόφορος Λοΐζου, ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Ομόνοιας, δικαιώνεται στον απόλυτο βαθμό για την θέληση του να εντάξει (προ μερικών χρόνων, όταν ο Παναγή ήταν σε πολύ νεαρότερη ηλικία), τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της Ομόνοιας.

Αυτά που έλεγε για τον Παναγή, επιβεβαιώνονται σήμερα και ακόμη ο 22χρονος άσος είναι μόλις στην αρχή.

Το ευχάριστο για τον ίδιο, την Ομόνοια και την Εθνική, είναι ότι ο Παναγή είναι προσγειωμένος, σοβαρός και δουλευταράς. Λάθη θα γίνονται, τέτοια κάνουν ακόμη και οι κορυφαίοι, αυτό που θα μετρήσει είναι η στήριξη στο πρόσωπό του και από τον ίδιο να σηκώνει κεφάλι με την πρώτη.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε στον Παναγή είναι: Συνέχισε, το μέλλον σου ανήκει!

Autoremarketing

Bet on Alfa