ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΚωνσταντίνος Ανδρέου «Καλούμε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών»

Κωνσταντίνος Ανδρέου «Καλούμε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών»

Κάλεσμα στον κόσμο για βροντερό παρών απεύθυνε ο εκ των αρχηγών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ/ΑΡΑΡΑΤ, Κωνσταντίνος Ανδρέου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ενόψει του αποψινού αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της τελικής φάσης πρωταθλήματος φούτσαλ.

Bet on Alfa

«Ξέρουμε όλοι πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να τους κάνουμε να νιώσουν ότι παίζουν στο σπίτι μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας. Σίγουρα στόχος είναι η νίκη κερδίζουμε και πλέον είμαστε το ίδιο, καθώς το σκορ θα πάει στο 1-1. Πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο αποτέλεσμα και να πάμε πάθος και δύναμη για να κερδίσουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κωνσταντίνου Ανδρέου για τον αγώνα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θέλησε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο: «Καλούμε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών. Ζητούμε από τους φιλάθλους μας να έρθουν και να μας στηρίξουν, καθώς η βοήθειά τους είναι πολύτιμη για εμάς. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οργανωμένους της Θύρας 9, που με δική τους πρωτοβουλία θα μας μεταφέρουν στο στάδιο με το λεωφορείο τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί απόψε, στο στάδιο «Ελευθερία και θα ξεκινήσει στις 19:00. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.

Autoremarketing

Bet on Alfa