ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚόουτς, χαρακτήρα από την αρχή

Κόουτς, χαρακτήρα από την αρχή

Ο Τζον Κάρβερ στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον Απόλλωνα, επισήμανε πως η ομάδα είχε καλό πνεύμα, πάλεψε, αλλά δεν έχει την πολυτέλεια να δίνει σε ομάδες όπως τον Απόλλωνα να μπαίνουν μπροστά στο σκορ με δυο γκολ διαφορά. Πολύ καλά τα είπες κόουτς. Και συνέχισε: «Μπράβο στα παιδιά για τον χαρακτήρα, όταν μπαίνεις με 0-2 στα αποδυτήρια και γυρίζεις το παιχνίδι, ξέρεις πως είναι μια ομάδα που θέλεις να βρίσκεσαι». Ναι, αλλά τον χαρακτήρα η ομάδα πρέπει να τον δείχνει από την αρχή και όχι όταν βρεθεί πίσω στο σκορ. Το σκηνικό αυτό το είδαμε πολλές φορές στην τρέχουσα σεζόν και δεν λέει να μάθει από τα λάθη της. Η ευθύνη γι’ αυτή την εικόνα βαραίνει τους ποδοσφαιριστές αλλά και την τεχνική ηγεσία αφού στέλνει το μήνυμα πως η ομάδα δεν παρουσιάζεται αναλόγως προετοιμασμένη. Πόσο μάλλον χθες που υπήρχε το πρόσφατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που και πάλι επιβλήθηκε το πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα.

Bet on Alfa

«Δώσαμε στον εαυτό μας ευκαιρία και πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση», είπε ακόμη ο Κάρβερ. Σαφώς και το 2-2 επιτρέπει στην Ομόνοια να ελπίζει, έχοντας καλές πιθανότητες. Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει είναι πως θα παρουσιαστεί η ομάδα και αν θα αποφύγει την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Αν δεν έμαθε ούτε και τώρα, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να δίνει το δικαίωμα στους αντιπάλους της να της επιβάλλονται, ιδιαίτερα μέσα στο ΓΣΠ. Χθες, με τον κόσμο, η ομάδα έπρεπε να μπει με πείσμα και αποφασιστικότητα, να… πατήσει τον αντίπαλο της, να προηγηθεί και να κάνει αυτή παιχνίδι. Εντούτοις έδωσε το δικαίωμα στον Απόλλωνα να κάνει αυτός το παιχνίδι του και να πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων. Αυτό τον χαρακτήρα που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσε να το κάνει από το ξεκίνημα; Αναμένουμε ότι στο μέλλον δεν θα παρουσιαστεί ξανά αυτή η εικόνα και η Ομόνοια θα γίνεται αφεντικό από την αρχή.

Autoremarketing

Bet on Alfa