Λάθος κίνηση Νικόλα

Χθες το πρωί η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή της μπασκετικής μας ομάδας Νικόλα Παπαδόπουλου. Κανείς από εμάς δεν πίστευε ότι θα υπήρχε παρασκήνιο πίσω από αυτή την παραίτηση, και πόσο μάλλον την μετακίνηση του στο Αποελ.

Bet on Alfa

Ρεπορτάζ της τελευταίας ώρας αναφέρουν ότι ο Κύπριος προπονητής έχει συμφωνήσει με τους απέναντι και θα συνεχίσει εκεί την προπονητική του καριέρα.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και μάλλον αυτά τα δημοσιεύματα θα επιβεβαιωθούν εντός των επόμενων ωρών, καθώς το Αποελ έχει απολύσει το μεσημέρι τον προπονητή του.

Νικόλα υπάρχει κόσμος (έστω και λίγος) που πίστεψε στο πρόσωπο σου, και θεωρούμε αυτή την κίνηση λανθασμένη. Ο καθείς κρίνεται από τις επιλογές του και όσες δυσκολίες κι αν υπήρχαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή την επιλογή σου την θεωρούμε απαράδεκτη! Από την ΟΜΟΝΟΙΑ πήρες πολλά… Αναγνωρίζουμε ότι πολλά έδωσες κι εσύ σε αυτή! Είναι όμως άκομψο να παραιτήσε από μια ομάδα την Δευτέρα, και δύο ημέρες μετά να αναλαμβάνεις τον αιώνιο της αντίπαλο. Ειδικά όταν μιλάμε για τον Νικόλα Παπαδόπουλο!

Autoremarketing

Bet on Alfa