ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛήξη μεταγραφικής χωρίς έγνοιες για την ΟΜΟΝΟΙΑ...

Λήξη μεταγραφικής χωρίς έγνοιες για την ΟΜΟΝΟΙΑ…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει γυρίσει σελίδα για τα καλά. Πάνε πολλά χρόνια, μπορεί και δεκαετία που η ομάδα μας έχει κλειστό το ρόστερ της έγκαιρα και δεν τρέχει μέχρι την τελευταία ώρα να φτάσει σε συμφωνία με κάποιο παίκτη για μεταγραφή.

Bet on Alfa

Θα πούμε πως το πρώτο στοίχημα για Τεχνικό Διεθυντή και υπόλοιπο τεχνικό τιμ, έχει κερδηθεί. Ο αρχιτέκτονας της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Άνχελ Γκόμες φαίνεται πως άμεσα με την ανάληψη των καθηκόντων του μπήκε επ’ ακριβώς στη φιλοσοφία της ομάδας, προσμετρώντας τα οικονομικά δεδομένα και έτσι γνωρίζοντας τι ήθελε, έγκαιρα μαζί με τον προπονητή, προχώρησε στις μεταγραφικές κινήσεις που πίστευε.

Φοβερό στατιστικό στοιχείο είναι και το γεγονός, πως η απόλυτη πλειοψηφία των παικτών του φετινού ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρακολούθησε και το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία κάτι που σε βάθος χρόνου στο πρωτάθλημα θα αποβεί πολύ βοηθητικό.

Μία ανασκόπηση στο φετινό ρόστερ, λέει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πλουραλισμό παικτών σε όλες σχεδόν τις θέσεις καθώς και ποιότητα. Φυσικά πάντα ισχύει το κλισέ, πως καθρέφτης είναι το γήπεδο και αναμένουμε πως και πως τη φετινή προσπάθεια να αποδόσει καρπούς.

Autoremarketing

Bet on Alfa