ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΛεβέντικη ανατροπή πάνω στο Αποελ

Λεβέντικη ανατροπή πάνω στο Αποελ

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 καθώς κέρδισε 4-1 το ΑΠΟΕΛ στο «Ηλίας Πούλλος», για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Τους πρώτες έντεκα για το «τριφύλλι» αποτέλεσαν οι Αντωνίου, Φώτη, Τζιωνής, Γεωργίου, Ιακώβου, Λεμέσιος, Α. Κακουλλής, Γ. Κακουλλής, Κονομής, Ποντικός και Χαραλάμπους. Χρόνο συμμετοχής πήραν ως αλλαγή και οι Μενοίκου, Παναγή και Γαβριήλ.

Η ομάδα μας ήταν αυτή που απώλεσε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο σε δύο περιπτώσεις με τους Χαραλάμπους και A. Κακουλλή. Ατύχησε να βρεθεί πίσω στο σκορ το 29’ κόντρα στη ροή του αγώνα με το ημίχρονο να λήγει 0-1 υπέρ τον φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να είναι καλύτερη του αντιπάλου και μέσα σε λίγα λεπτά έφερε τα πάνω κάτω με σκόρερ τον Α. Κακουλλή στο 51’ και τον Φώτη στο 57’. Οι «πράσινοι» όσο περνούσε ο χρόνος γίνονταν ακόμα καλύτεροι ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1 με γκολ του Α. Κακουλλή στο 83’ και του Τζιωνή στο 85’.

Η ομάδα του Νίκου Νικολάου είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές. Με τη σημερινή νίκη έμεινε μόνη πρώτη στους 24 βαθμούς αφήνοντας στους 21 τον ΑΠΟΕΛ. Ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα, με τον επόμενο αγώνα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U19 να είναι το Σάββατο (1/12) εκτός έδρας απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

Autoremarketing

Bet on Alfa