ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΛεονάρντο: «Καμία συμφωνία με Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ»

Λεονάρντο: «Καμία συμφωνία με Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ»

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει απολύτως καμία συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ, προσθέτοντας πως το deal ακόμα έχει πιθανότητες.

Bet on Alfa

Παρά τα όσα γράφτηκαν χθες και προχθές, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει δώσει τα χέρια με την Μπαρτσελόνα για τον Βραζιλιάνο άσο. Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν «ναυαγήσει», αλλά ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο ξεκαθάρισε πως δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων όπως είχε γραφτεί πριν από την κλήρωση του Champions League την Πέμπτη και τη συνάντηση που φέρεται να είχαν στο Μονακό, Μπαρτομέου και Αλ-Κελαϊφί.

«Η πρώτη φορά που είχαμε επίσημη πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ ήταν στις 27 Αυγούστου. Δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία. Η διαπραγμάτευση δεν έχει τελειώσει, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία καθώς οι απαιτήσεις μας δεν έχουν ικανοποιηθεί. Η θέση της Παρί πάντα ήταν ξεκάθαρη. Αν έφτανε μια ικανοποιητική πρόταση, τότε ο παίκτης θα μπορούσε να φύγει, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί», ανέφερε ο Λεονάρντο.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa