ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛούκα δεν ξεχνάμε....

Λούκα δεν ξεχνάμε….

Μπορεί ο ορισμός του Λούκα Σωτηρίου  στο παιχνίδι της ομάδας μας εναντίον του Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο, να ήταν μονόδρομος για την ΚΟΠ, όμως να ξέρει ο Κύπριος διαιτητής ότι δεν ξεχνάμε.

Bet on Alfa

Τόσο με την ΑΕΛ όσο και με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο,την περσινή σεζόν,  ο κύριος Σωτηρίου έκανε λάθη μονόπλευρα τα οποία στοίχησαν στην ομάδα μας.

Θα επναλάβουμε ότι αυτό που απαιτούμε το Σάββατο από τον κύριο Σωτηρίου είναι διατησία 50-50… Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Παραθέτουμε τις δηλώσεις του εκπροσώπου επικοινωνίας της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα στις 3 Ιανουαρίου 2019:

Το αποτέλεσμα κρίθηκε από τον Σωτηρίου και Λαζάρου. Ο Σωτηρίου για άλλο ένα παιχνίδι δεν μπορούσε να είναι δίκαιος και η συνολική του παρουσία έκρινε τo αποτέλεσμα.

Ο Λαζάρου δεν μπορούσε να δει το οφσάιντ στο γκολ και σε γενικές γραμμές ειδικά ο Σωτηρίου δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε παράπονα και με την ΑΕΛ δεν ήταν δίκαιος.

Δεν κάναμε αναφορά μέχρι τώρα στην διαιτησία, δεν θέλουμε η στάση μας να θεωρηθεί ως αδυναμία.

Στο προηγούμενο παιχνίδι στο 0-0 είχαμε πέναλτι, και στο άλλο παιχνίδι είχαμε χέρι-πέναλτι.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η εικόνα. Δεν μπορούμε μόνοι μας να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο.

Θα δούμε τα δικά μας λάθη, ο προπονητής τοποθετήθηκε ξεκάθαρα, δυστυχώς όμως ο Σωτηρίου θα πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό του αν ήταν δίκαιος.

Αυτό που θέλουμε ο συγκεκριμένος διαιτητής να απαντήσει στον εαυτό του αν ήταν δίκαια η διαιτησία του.”

 

Autoremarketing

Bet on Alfa