ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛώρης Κ: "Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι... Προσωπικό ζήτημα για Παπασταύρου...

Λώρης Κ: “Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι… Προσωπικό ζήτημα για Παπασταύρου η ΟΜΟΝΟΙΑ”

Συνέντευξη μακροσκελή παραχώρησε ο Λώρης Κυριάκου στην Sportday με αναφορές για τα πάντα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Από αυτά ξεχωρίσαμε κάποια σημεία και σας τα παρουσιάζουμε ποιο κάτω

Τι απαντά για την απόφαση της Θύρας 9 για διαχωρισμό από το Σωματείο:

 «Αυτό που είπαμε από την πρώτη στιγμή που άρχισε αυτή η τεράστια προσπάθεια για να επανέλθει η Ομόνοια, είναι ότι δεν περισσεύει κανείς. Ο κάθε ένας έχει τη δική του άποψη για το πώς θα μπορέσει να βρει η Ομόνοια το δρόμο της. Προέκυψε διαφωνία, αλλά το να φεύγουμε δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να δείξουμε τη διαφωνία μας». 

Αν υπήρξε έκτοτε επικοινωνία με τη Θύρα 9:

 «Εμείς είμαστε εκεί και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Αν και δεχτήκαμε προκλήσεις, εμείς δεν απαντήσαμε σε καμία περίπτωση γατί θεωρούμε ότι όλοι είμαστε Ομονοιάτες και δεν μπορούμε να κρατήσουμε και εμείς προκλητική στάση απέναντι σε Ομονοιάτες»

Για το Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948: «Θεωρούμε ότι δεν είναι νόμιμο το Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο Ομόνοια 1948, έστω αν έπαρχος έδωσε την άδεια. Κινηθήκαμε και επίσημα. Το θέμα δεν έχει κλείσει για εμάς. Το χειρίζεται το νομικό τμήμα. Μπορεί ο έπαρχος να έδωσε άδεια, αλλά θεωρούμε ότι δεν είναι νόμιμο να δημιουργείται μια νέα ομάδα με το ίδιο όνομα («Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο Ομόνοια 1948») με ίδια σύμβολα και εμβλήματα με τα δικά σου».

Για το τι περιμένει από την ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος: «Δεν είμαι αρμόδιος για να κρίνω τους κυρίους Γκόμες και Ολίβα αλλά γενικότερα περιμένουμε καλύτερη την ομάδα»

Για τον Παπασταύρου: «Όχι μόνο συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο αλλά και ακόμα μεγαλύτερο. Τώρα που κατάλαβε τι έχει να αντιμετωπίσει το βλέπει και σαν προσωπικό στοίχημα. Θέλει όπως πάνε καλά οι δουλειές του στην Αμερική, να πάει και η Ομόνοια και να κερδίσει το στοίχημα που έβαλε»

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa