ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΛ.Πολυκάρπου:"Δεν δικαιολογείται η ομάδα μας,η Ομόνοια έχει δυνατότητες"

Λ.Πολυκάρπου:”Δεν δικαιολογείται η ομάδα μας,η Ομόνοια έχει δυνατότητες”

Ο δεύτερος αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Λάκης Πολυκάρπου μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να διαθέτει αυτοπεποίθηση, αυτοσυγκέντρωση, θέληση και πάθος για να γίνει καλύτερη.

Bet on Alfa

“Θέλαμε τη νίκη και από την στιγμή που την πήραμε μας αφήνει ικανοποίηση. Αρχίσαμε νωθρά το παιχνίδι όμως βρήκαμε τα πατήματα μας στην συνέχεια βάλαμε δυο γκολ και διαχειριστήκαμε το υπέρ μας σκορ. Δυστυχώς στην επανάληψη δεν αποφύγαμε τα λάθη, μείωσε η Αγία Νάπα και αυτό έβαλε άγχος στην ομάδα μας. Τελικά τα καταφέραμε και κοιτάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια. Βγήκαν κάποια συμπεράσματα, η τεχνική ηγεσία θα δουλέψει σε κάποια πράγματα, πρέπει να αποφεύγουμε τα λάθη και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί γιατί η ομάδα μας έχει περισσότερες δυνατότητες” είπε αρχικά ο κ. Πολυκάρπου.

“Πιστεύω ότι η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μαζί με την διοίκηση πρέπει να δουλέψουν περισσότερο στις αδυναμίες και στα λάθη και να δημιουργηθεί εκείνο το σύνολο που θα μπορέσει να παρουσιαστεί πιο δυνατό και πιο απαιτητικό στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να βγάλει περισσότερη θέληση και πάθος και να ξεδιπλώσουν οι ποδοσφαιριστές τις αρετές τους.”
“Δεν δικαιολογείται η ομάδα μας, η Ομόνοια έχει δυνατότητες. Η εικόνα μετά το γκολ που δεχθήκαμε δεν δικαιολογείται. Η ομάδα μας ακόμα και ήταν δέχεται γκολ πρέπει να βγάζει την εικόνα που να ανατρέπει το αρνητικό αποτέλεσμα και όταν κερδίζει να βγάζει αυτό που πρέπει για να μην αφήνει προοπτική στην αντίπαλη ομάδα να μας κάνει ζημιά.”
“Θέλουμε αυτοπεποίθηση, αυτοσυγκέντρωση, θέληση και πάθος. Αυτά τα τέσσερα χαρακτηριστικά πρέπει να διακρίνουν την ομάδα μας και κάθε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να εντο0πίσουμε τι δεν πάει καλά και να το διορθώσουμε. Από κει και πέρα όταν έρθουν θετικά αποτελέσματα η ψυχολογία θα βελτιωθεί. Η αυτοπεποίθηση θα ανέβει και με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ πιο εύκολο πλέον να στοχεύεις με μεγαλύτερη ευκαιρία και χωρίς πίεση σε νικηφόρα αποτελέσματα.”
“Ο Απόλλωνας είναι ομάδα με αρκετές αρετές, προέρχεται από νίκη αλλά αυτό είναι πρόκληση για εμάς. Όπως και στο ντέρμπι με την Ανόρθωση βγάλαμε πολύ καλή εικόνα, έτσι και στο νέο ντέρμπι του Σαββάτου είμαστε πεπεισμένοι ότι η ομάδα μας και πάλι θα ξεδιπλώσει αρετές και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας προσθέσει πολλά συν στην προσπάθεια μας για την συνέχεια. Το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα θα αποτελέσει την απαρχή για βελτίωση της εικόνας και των αποτελεσμάτων μας.”
“Πραγματικά και ο Μπαντιμπάγκα και ο Χαφές και ο Ρομαρίκ είναι παίκτες που έχουν προσθέσει στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας και αυτό μας χαροποιεί. Με την επιστροφή και άλλων ποδοσφαιριστών η τεχνική ηγεσία θα έχει και περισσότερες επιλογές για να βελτιωθεί το αγωνιστικό κλίμα και η εικόνα της ομάδας.”

Autoremarketing

Bet on Alfa