ΑρχικήDaily NewsΜάκης Παπαϊωάννου ο αντί Νταμπίζας

Μάκης Παπαϊωάννου ο αντί Νταμπίζας


Ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ παρουσιαζόταν ως το φαβορί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια, εντούτοις θα την καλύψει ο Μάκης Παπαϊωάννου. Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας (είναι στο πόστο τα τελευταία τρία χρόνια), κέρδισε έδαφος τις τελευταίες μέρες και μένει το τυπικό μέρος της συμφωνίας και η ανακοίνωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Ο Πάμπος Χριστοδούλου γνωρίζει καλά την δουλειά του Παπαϊωάννου και θεωρεί πως μπορεί να έχει πολύ καλή συνεργασία. Η άποψη και του προπονητή μέτρησε αφού θέλει να έχει ένα συνεργάτη που να τον εμπιστεύεται και να τα βρίσκουν με… κλειστά μάτια.

Bet on Alfa

Άλλωστε, ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή θα είναι εντελώς διαφορετικός απ’ ότι είχε ο Νταμπίζας. Θα βλέπει παίκτες, είτε με απόφαση του προπονητή, είτε έχοντας υπ’ όψιν του κάποιους ο ίδιος, θα μεταφέρει την εικόνα που σχημάτισε αφού τους παρακολουθήσει και αξιολογήσει και ακολούθως ο προπονητής θα λαμβάνει την απόφαση εάν θα αποκτηθούν ή όχι.

Αρχές της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να προκύψει οριστική συμφωνία και να πιάσει δουλειά ο 40χρονος τεχνικός διευθυντής. Ο Παπαϊωάννου πέρασε από την Ομόνοια και ως ποδοσφαιριστής τη διετία 2004-06. Μάλιστα, στέφθηκε και Κυπελλούχος το 2005, σκοράροντας και το δεύτερο γκολ (2-0) επί του Διγενή στον τελικό.

Είναι άτομο που χαίρει εκτίμησης, τόσο για την δουλειά του όσο και για τον χαρακτήρα του. Πέρασε από το πόστο του τεχνικού διευθυντή και από τις ομάδες του Ερμή και του Εθνικού Άχνας.

Autoremarketing

Bet on Alfa