ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΜάριος Αντωνίου:"θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην Άσσια"

Μάριος Αντωνίου:”θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην Άσσια”

Ολοκληρώνονται το Σάββατο οι υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας υποδέχεται τον Εθνικό Άσσιας και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τη χθεσινή ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΛ.

Bet on Alfa

Ο σκόρερ του χθεσινού (09/01) τέρματος, Μάριος Αντωνίου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αναφέρθηκε στην ισοπαλία κόντρα στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, καθώς και στον αγώνα που ακολουθεί.

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να κερδίσουμε την ΑΕΛ. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, αλλά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Γι’ αυτό το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άσσιας θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να κλείσουμε θετικά την πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως στη δεύτερη φάση θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί και θα τα πάμε καλύτερα», το σχόλιο του ακραίου επιθετικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Μετά από 17 αγωνιστικές η ομάδα μας βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμους και απολογισμό εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Από την άλλη, ο Εθνικός Άσσιας είναι 18ος με πέντε βαθμούς.

Το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άσσιας θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/01) στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα και θα αρχίσει στις 12:00.

Autoremarketing

Bet on Alfa