ΑρχικήUncategorizedΜάτια στο ΓΣΠ και δουλειά στην τακτική

Μάτια στο ΓΣΠ και δουλειά στην τακτική

Στο ματς του Απόλλωνα με το Παραλίμνι βρέθηκε στα επίσημα θεωρεία του Τσιρείου, για λογαριασμό της Ομόνοιας ο Ράινερ Ράουφμαν. Ο παλαίμαχος άσος, είναι μέλος του τμήματος σκάουτινγκ και θέλησε να πάρει άλλη μια γεύση από το παιχνίδι του Απόλλωνα.

Bet on Alfa

Σήμερα, στο ΓΣΠ, ο Απόλλων δίνει ευρωπαϊκό ματς απέναντι στην Μαρσέιγ. Άλλη μια ευκαιρία για το τεχνικό τιμ της Ομόνοιας να εξάγει συμπεράσματα για τον προσεχή αντίπαλο. Είναι δεδομένο ότι, μέλος του προπονητικού επιτελείου ή του τμήματος σκάουτινγκ θα βρεθεί στο ΓΣΠ.

Με αυτό τον τρόπο, ο Ολίβα και οι συνεργάτες του θα έχουν την καλύτερη δυνατή άποψη για το παιχνίδι του Απόλλωνα, δουλεύοντας στην τακτική με την οποία θα τον αντιμετωπίσει η Ομόνοια. Το καλό διάβασμα είναι πολύ σημαντικό, ώστε να γνωρίζει ο προπονητής τα δυνατά και τρωτά σημεία του αντιπάλου και αναλόγως να τον «χτυπήσει»

Απέναντι στην ΑΕΚ, ο Ολίβα με τον τρόπο που παρουσίασε την ομάδα του, φάνηκε να γνώριζε καλά τον αντίπαλο. Ατύχησε στο να πάρει προβάδισμα, ενώ δεν είχε ανάλογη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να δεχθεί το γκολ, το οποίο καθόρισε το αποτέλεσμα. Υστέρησε στην αντίδραση μετά το γκολ της ΑΕΚ η ομάδα και είναι κάτι που θα πρέπει να έχει έτοιμο πλάνο ο Ολίβα, βοηθώντας την ομάδα του να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

Autoremarketing

Bet on Alfa