ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜάχη δεύτερη χωρίς επτά

Μάχη δεύτερη χωρίς επτά

Η Ομόνοια ολοκληρώνει το απόγευμα την προετοιμασία της για την αυριανή δεύτερη αναμέτρηση για τα πλέι οφ, με την Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ (18:00). Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει επτά ποδοσφαιριστές. Για άλλο ένα ματς η Ομόνοια θα πάει με μαζεμένες απουσίες. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι Κολοβός, Πρτσε, Ζίβετς, Λόρα, Παναγή, Χριστοφή και Εντρένα. Ο τελευταίος, παρόλο που άρχισε προπονήσεις μετά από σχεδόν δύο μήνες αποχής, δεν είναι ακόμη σε θέση να βρεθεί στην αποστολή.

Bet on Alfa

Ο Ελλαδίτης τεχνικός καλείται να καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα χωρίς να υπολογίζει τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές. Το γεγονός αυτό, μειώνει τις επιλογές κυρίως στον πάγκο. Ωστόσο, αυτά είναι τα δεδομένα και η Ομόνοια καλείται να ανταπεξέλθει και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα στην Α’ φάση του πρωταθλήματος, το «τριφύλλι» πήρε τη νίκη στο ΓΣΠ (3-1) αλλά έχασε στο «Αμμόχωστος» (0-1). Αυτή τη φορά θέλει να φθάσει εκ νέου στην επιτυχία, να επιστρέψει στην πέμπτη θέση και να δει μόνο μπροστά. Ο βαθμός δυσκολίας των αγώνων στα πλέι οφ θα είναι πάντα δύσκολος και η Ομόνοια καλείται να δείχνει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Να είναι συγκεντρωμένη και αποφασιστική.

Όσον αφορά στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, δεδομένες και πάλι οι αλλαγές. Ενδέχεται ο Μότα να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας και να μετακινηθεί ο Μαυρίας ως εξτρέμ. Θέση διεκδικούν και οι Μόντες και Ντάρμπισαϊρ.

Autoremarketing

Bet on Alfa