ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜένει μόνο να γίνει "ομάδα"...

Μένει μόνο να γίνει “ομάδα”…

Μία εντελώς καινούργια ΟΜΟΝΟΙΑ θα δούμε φέτος, όμως αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά.

Bet on Alfa

Μαζί με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Νταβίντ Ραμίρες αλλά και την επικείμενη προσθήκη Κρις Μόντες θα μιλούμε για 15 μεταγραφές φέτος. Ένα πολύ θετικό σημείο που ξεχωρίζουμε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι πως οι μεταγραφές αυτές έγιναν πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας και έτσι η όλη η ομάδα θα βρίσκεται στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Όπως τόνισε χθες και στις δηλώσεις του ο Ολίβα στην ομάδα σήμερα βρίσκονται πάικτες 14ων εθνικοτήτων. Σίγουρα χρειάζεται πολλή δουλειά ούτως ώστε αυτό το σύνολο να δέσει. Από την άλλη ο προπονητής επισήμανε ότι οι προπονήσεις είναι πολύ υψηλού επιπέδου και πως είναι σίγουρος για το δέσιμο της ομάδας.

Φάνηκε πως ο κύριος Ολίβα από το πρώτο κιόλας φιλικό είχε απαιτήσεις κάτι που είναι πολύ ευχάριστο. Ξεχώρισε επίσης πως του αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής.

Φέτος θα είναι η πολλοστή φορά που θα δούμε μία εντελώς καινούργια ομάδα. Ευχόμαστε και ελπίζουμε όμως πως η μεγάλη διοικητική αλλαγή στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και εκσυγχρονισμός σε όλες τις δομές να επιφέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα εντός γηπέδου και να δούμε μία ΟΜΟΝΟΙΑ μαχητική και ανταγωνιστική.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa