ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜέσους… της διαφοράς!

Μέσους… της διαφοράς!

Δυο ποδοσφαιριστές για τη μεσαία γραμμή, προτίθεται να αποκτήσει η Ομόνοια. Ανασταλτικό μέσο και κεντρικό μέσο («οκταροδέκαρο»). Για την πρώτη περίπτωση φαίνεται να έχει εντοπιστεί ο στόχος και πλέον οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις, ώστε να υπάρξει κατάληξη και συμφωνία.

Bet on Alfa

Στην Ομόνοια έχουν δώσει έμφαση στις επιλογές που θα γίνουν στη μεσαία γραμμή, αφού θέλουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Ο «κόφτης» πρέπει να είναι ποιότητας, που να ξεχωρίζει για τα τρεξίματά του αλλά και το κράτημα της μπάλας, να είναι σε θέση να την προωθεί σωστά στην επίθεση. Πιθανότατα να γίνει και η υπέρβαση στην περίπτωση του ανασταλτικού μέσου. Θεωρείται θέση «κλειδί», στην προσπάθεια επανόδου της Ομόνοιας σε πρωταγωνιστική πορεία.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις με τους μέσους και ιδιαίτερα με τον «κόφτη», που ενδεχομένως το όνομά του αλλά κυρίως το βιογραφικό που τον συνοδεύει να είναι εξαιρετικό. Βεβαίως, τόσο για τον μέσο όσο και για όλους τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, αυτό που θα μετρήσει είναι η παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, να μπορέσουν να βοηθήσουν ουσιαστικά την Ομόνοια να πετύχει τους στόχους της.

Autoremarketing

Bet on Alfa