ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜέχρι αύριο «μιλά» ο Λώρης

Μέχρι αύριο «μιλά» ο Λώρης

Λεπτομέρειες ή καλύτερη την απάντηση ενός – δυο ατόμων αναμένει ο Λώρης Κυριάκου για να κλείσει τον συνδυασμό του και να τον επισημοποιήσει. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι αύριο. Η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως, πέρα από τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι κι άλλα αξιόλογα που θα βρίσκονται στον συνδυασμό.

Bet on Alfa

Το προηγούμενο διάστημα έγιναν πολλές συναντήσεις, επαφές και ο Λώρης Κυριάκου που θα ηγηθεί του συνδυασμού, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τον επενδυτή στη Συνέλευση, έφθασε στο τέλος και θα δώσει στη δημοσιότητα επίσημα τα ονόματα των εκλεκτών του.

Απ’ εκεί και πέρα, θα πρέπει να αναμένουμε να δούμε εάν θα υπάρξει κι άλλη πρόταση αλλά κυρίως άλλος συνδυασμός. Ως γνωστόν, η Θύρα 9 απόψε συγκάλεσε ανοιχτή συγκέντρωση στο κεντρικό οίκημά της, όπου αναμένεται να παρουσιάσει την πρότασή  της και ενδεχομένως θα διαφανεί εάν θα προκύψει οριστικά δεύτερος συνδυασμός.

Ο Νίκος Κατσουρίδης ακόμη δεν τοποθετήθηκε, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει πει ακόμη την πρώτη και τελευταία του κουβέντα. Αναμένει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τελικό κείμενο της πρότασης του επενδυτή και αφού προκύψει θα το αξιολογήσει εκ νέου και θα λάβει την απόφασή του.

Την προσεχή Τρίτη 24 Απριλίου, στις 16:00, εκπνέει η υποβολή υποψηφιοτήτων και τότε θα γνωρίζουμε ποιοι θα διεκδικήσουν θέση στο νέο διοικητικό σχήμα του σωματείου.

Autoremarketing

Bet on Alfa